karga
Daimi Üye
- Adı
- Bahadır bozer
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Bu gerçekten daha ince duruyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üstadım 140 gram ağırlık bana fazla gibi geldi, bir de sayabildiğim 10-11 kadar yüzük var bunun da dezavantaj olduğunu düşünüyorum. Bendeki kamış 85 gram ve 9 yüzükten oluşuyor.Dam Neo Salt Rock Fishing L (LRF) Kamış 2,5-10gr Atar 225cm Dam olta kamışları DAM YENİ en iyi fiyat 9 taksitle
Bu kamış hakkında düşünceleriniz nedir ?
BERKLEY CHERRYWOOD HD SPIN OLTA KAMIŞI 240CM KAMIŞLAR - BERKLEY KAMIŞ SERİSİ - BERKLEY CHERRYWOOD HD SPIN OLTA KAMIŞI SERİSİ Alba Shop Balık Avı Dalış ve Kamp Malzemeleri Satışı Yapılmaktadır.Üstadım 140 gram ağırlık bana fazla gibi geldi, bir de sayabildiğim 10-11 kadar yüzük var bunun da dezavantaj olduğunu düşünüyorum. Bendeki kamış 85 gram ve 9 yüzükten oluşuyor.
160 gr kamış bu daha ağır hocam. bir de bu spin ve lrf arası bi kamış. Valla açık söyleyeyim hem spin hem lrf yapacam ben diyosanız bu işten de spinden de zevk almazsınız. spin rapalaları atarken güvenip kamıştan abanarak atamazsınız. lrf için alt aralık ne kadar düşük, o kadar aksiyon. Bu kamış çok uzun. lrf için genelde ideal kamış aralığı da 200-220cm arasıdır. üst aralığı 12 gr üzeri kamışlar bence lrf kamışı değildir.
Bu ilanı görmemiştim. Ben de bu üründen temin etmiştim. Geldiğinde ürün 2,8gr ağırlığında geldi. iğneler çok sağlam ve kaliteli. tuttuğum pisi balıklarını bu iğnelerle tuttum. Ama bendekilerin kötü yanı, misinaları düğüm yerinden kopartıyor. Çapak mı var diye baktım ama sanırım o demir yerlerde bir problem var. Bunu da klips kullarak çözdüm. sonuçta çöpe atacak değilizGünaydın
Bir de bunu inceleyin. 1 paket alıp çok memnun kalınca 1 paket daha aldım. Çevremde kullanan çok insan var ve memnunlar. Fiyatı da çok uygun.
Küçük jig kanca wight 3g yüksek kaliteli kurşun jig kafa balıkçılık kanca yumuşak lure worm kanca 50 adet/grup
http://s.aliexpress.com/6j2EZFVZ
(from AliExpress Android)
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Ama iğneleri on numara. Öyle klasik çin işi kalın iğne değiller yani.Bu ilanı görmemiştim. Ben de bu üründen temin etmiştim. Geldiğinde ürün 2,8gr ağırlığında geldi. iğneler çok sağlam ve kaliteli. tuttuğum pisi balıklarını bu iğnelerle tuttum. Ama bendekilerin kötü yanı, misinaları düğüm yerinden kopartıyor. Çapak mı var diye baktım ama sanırım o demir yerlerde bir problem var. Bunu da klips kullarak çözdüm. sonuçta çöpe atacak değiliz![]()
Koy gibi olan o nokta bogaza katilmis olacak. Sahsi kanaatim akintidan oturu artik lrf cok zor olur. Tabi atip yurumek bir opsiyontam LRF yaptığım bölgeler. bakalım neler olacak. çalışma sonrası balık yapabilir de yapmayabilirde.