Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Eren17 numaram var eren haber edersin yazarsın whatsapp dan falan bende kamışı tamir ettirim o güne kadar irtibatta oluruz

Eren17

Üye
Adı
Eren ÖZDAL
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tamamdır abı :) yıne arac sıkıntısı cekenler var ise 2 kişi daha bızımle gelebılırler sıkıntı olmaz :)

rockers

Yeni Üye
merhaba hem lrf hemde spinde kullanabilecegim teleskopik kapali boy 42 cm kamis tavsiye

tskler

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

BassBarco

Aktif Üye
Adı
Barış Yener
Barış teşekkür ederim yarın aldığım yerle bir irtibata geceyim bakalım ne önerecekler benimde aklıma o geldi ilk sonra olmadı yeni parça alırım dedim ama masrafa girecek durum yok hiç yok hemde
Geçmiş olsun. Misinayla güzel dikkatli bir düğüm bence olabilir. Aynı iğne bağlar gibi. En azından idare eder diye tahmin ediyorum.

BassBarco

Aktif Üye
Adı
Barış Yener
Merhaba. Bugün hızlı bir şekilde Shimano Soare bb c2000pgss makineyi almış bulunmaktayım. İnşallah sıkıntı yaşamam. 540 tl ye 4 taksit olarak aldım. Decathlon dan da 8x 0.10mm turuncu örgü misina aldım. Yorum sizin. Nasıl olmuş sizce?

Ekli dosyalar

drekremcakal

Yeni Üye
Adı
EKREM ÇAKAL
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese selamlar forumda yeniyim. bugün ilk LRF avına Alanyada çıktım. 2 kez balık vurdu 1 inde balon balığı çektim. Birinde de alamadım balığı. Deniz kötüydü balık tutabilen yoktu limanda da.
Yeni başlayan biri olarak bir arkadaşın önerisiyle
Daiwa ninja 2500
Okuma lrf ufr 2.28 1-9 gr
İp E0,6 stroft
Lider ghost 0,24
Bu takımı kurduk 800 liraya nasıldır iş yapar mı sizce? Bugün ilk denememe rağmen atış mesafesinde hiç sıkıntı çekmedim. 3 gr kendo baby jigi 30 metre üstü atabiliyorum rüzgar yokken. set çok hafif ve rahat kullanımı. Elimde suveger 5 ve 8,5 gram zebra glow metal vibrasyon, ismini bilmediğim totalde 10 tane jig var.

Akdenizde melanur için levrek için önereceğiniz sahte yemler neler var mıdır? Hangi balıkları hedef almalıyım?
Hangi vakitte av daha verimli olur akşamleyin mi sabah çok erken mi?
Bir de akşam avı olur mu nerelerde avlamak lazım hangi yem kullanılmalı? Yardımcı olursanız sevinirim
BA148349-0DF7-41F6-9DCC-B1E201AC8D03.jpeg
Yarın akşamleyin sarma ile melanur avladığım adada şansımı deneyeceğim önerilere açığım. Bu ada Alanyaya gelmeden derinlik 5-7 metre ada yakınlarında melanur çok çıkıyor.CC75E048-13D2-48B1-B3C9-DD60D85D1BFB.jpeg

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar, Tekirdağ Nato Limanında gece av yapılıyor mu? Yoksa tekin değil tehlikeli mi gece gitmesi? Gece av yapılıyorsa nerelerde yapılabilir Tekirdağ civarlarında?