Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba. Bugün hızlı bir şekilde Shimano Soare bb c2000pgss makineyi almış bulunmaktayım. İnşallah sıkıntı yaşamam. 540 tl ye 4 taksit olarak aldım. Decathlon dan da 8x 0.10mm turuncu örgü misina aldım. Yorum sizin. Nasıl olmuş sizce?
Gule gule kullanin bence soare de sorun yasamazsiniz super lrf makinasidir ama ip icin birsey diyemiycem 0,10 biraz kalin bence

bmutlugun

Yeni Üye
Adı
BERKE
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abilerim selam aranıza yeni katıldım, bu balık sevdasıdır peşinden sürüklüyor hastalık derecesine doğru gidiyorum hayırlısı :D herkese şimdiden rastgele.

Genelde tekirdağ yeniçiftlik tarafında deniyorum şansımı da geçen gün decathlonda bir sahte gördüm ragot'un civelix 120. Levrek için sabah suyunda iş yapacağını düşünüyorum. (fotoğraf altta) Siz ne düşünüyorsunuz?

Ekli dosyalar

mhilmipaydas

Yeni Üye
Merhaba. Bugün hızlı bir şekilde Shimano Soare bb c2000pgss makineyi almış bulunmaktayım. İnşallah sıkıntı yaşamam. 540 tl ye 4 taksit olarak aldım. Decathlon dan da 8x 0.10mm turuncu örgü misina aldım. Yorum sizin. Nasıl olmuş sizce?
Hayırlı olsun. Makineyi nerden aldınız acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BassBarco

Aktif Üye
Adı
Barış Yener
Gule gule kullanin bence soare de sorun yasamazsiniz super lrf makinasidir ama ip icin birsey diyemiycem 0,10 biraz kalin bence
açıkçası 0.08 çok aradım ama hrm fiyat hem de 130m olmasındna ve yedek kenarda kalacak olmasından tercih etti. Birde İzmir'de çipura avında kullanıyorum daha çok. Ondan 0.10 çok sıkıntı yaratmaz diye düşündüm. Bakalım 0.08 yeşil renk ipten 0.10 turuncu ipe geçiş nasıl fark ettirecek. Zaten önde 3 metre kadar 0.25mm floracarbon misina kullanıyorum. Avcılıkta çok farkedeceğini sanmıyorum. Tecrübelerimi paylaşırım ilk fırsatta.

BassBarco

Aktif Üye
Adı
Barış Yener
Hayırlı olsun. Makineyi nerden aldınız acaba
Teşekkürler. İzmir Çağlarav dan aldım. 540tl ye kadar yardımcı oldular. 2 taksit yaptılar 2 de bankam verdi 4 taksit oldu. Yalnız ellerinde tek adet varmış. Bu tür üst segment sayılabilecek ve sık satılmayan ürünleri tek adet ellerinde bulunturup satılınca yine tek adet getirtiyorlarmış. Yani yine gelir büyük ihtimal ama fiyatı ne olur onu bilemiyorum..

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abilerim selam aranıza yeni katıldım, bu balık sevdasıdır peşinden sürüklüyor hastalık derecesine doğru gidiyorum hayırlısı :D herkese şimdiden rastgele.

Genelde tekirdağ yeniçiftlik tarafında deniyorum şansımı da geçen gün decathlonda bir sahte gördüm ragot'un civelix 120. Levrek için sabah suyunda iş yapacağını düşünüyorum. (fotoğraf altta) Siz ne düşünüyorsunuz?
Bununla haftalardır kandıramadığı levreği sonunda Kandıran bir arkadaş vardı iskele altında levrek hikayesi

bmutlugun

Yeni Üye
Adı
BERKE
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bununla haftalardır kandıramadığı levreği sonunda Kandıran bir arkadaş vardı iskele altında levrek hikayesi
Abi heyecan yaptım yeminle, haftasonunu bekliyorum :D eğer alırsam deneyimlerimi paylaşacağım kesinlikle. Tekirdağ taraflarındaki balık durumunu da rapor ederim hayırlısıyla. Akşam suyuna levrek deneriz ,olmadı gece mırmır ve kefal, sabaha film kopacak umarım.

BassBarco

Aktif Üye
Adı
Barış Yener

Decathlon ürünlerini seviyorum ben en azından ufak sahteler aksesuarları.. Bence iş yapacak bir ürün. Levrek yeterki aç olsun ve ürkütecek hareketler yapılmasın, sonuçta hayvanın içinden çakmaktan ayakkabıya kadar herşey çıkıyo. Her türlü atlar bu sahteye.

bmutlugun

Yeni Üye
Adı
BERKE
Kan Grubu
A Rh Negatif
Decathlon ürünlerini seviyorum ben en azından ufak sahteler aksesuarları.. Bence iş yapacak bir ürün. Levrek yeterki aç olsun ve ürkütecek hareketler yapılmasın, sonuçta hayvanın içinden çakmaktan ayakkabıya kadar herşey çıkıyo. Her türlü atlar bu sahteye.
öncelikle teşekkür ederim, decathlondaki bazı sahteler cidden de sahte gibi aksiyon konusunda :D ama malum öğrencilik az para, max verim mantığında hareket etmeye çalışıyorum. :D dediğiniz gibi kaliteli ürünler mevcut. Ama ayakkabı ve çakmak konusunu bilmiyordum ve çok şaşırdım :S

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi heyecan yaptım yeminle, haftasonunu bekliyorum :D eğer alırsam deneyimlerimi paylaşacağım kesinlikle. Tekirdağ taraflarındaki balık durumunu da rapor ederim hayırlısıyla. Akşam suyuna levrek deneriz ,olmadı gece mırmır ve kefal, sabaha film kopacak umarım.
rastgele bol şans