Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

BassBarco

Aktif Üye
Adı
Barış Yener
öncelikle teşekkür ederim, decathlondaki bazı sahteler cidden de sahte gibi aksiyon konusunda :D ama malum öğrencilik az para, max verim mantığında hareket etmeye çalışıyorum. :D dediğiniz gibi kaliteli ürünler mevcut. Ama ayakkabı ve çakmak konusunu bilmiyordum ve çok şaşırdım :S
Vallaha videoları aradım ama bulamadım. Birkere çakmakla levrek tutanı görmüşyüm internette. Birde levreğin içinden çocuk sandaleti çıkıyordu öyle bir video izlemiştim. Zaten koca koca fareleri yiyo o direkt levreğin en sevdiği avlardan.

@immortal

Aktif Üye
Adı
Kemal G.
merhaba hem lrf hemde spinde kullanabilecegim teleskopik kapali boy 42 cm kamis tavsiye

tskler
Okuma 1-9gr teleskopik LRF kamışını 1 haftadır kullanıyorum. Erimi ve hissiyatı gayet iyi. İşe döndüğümden şu an da eski kamışım favorite 0.5-5gr ı kullanmak durumunda kaldım ama aralarında çok fark var. Eğer 10gr üzerine pek çıkmayacaksanız okuma kamışı kesinlikle öneririm.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Vallaha videoları aradım ama bulamadım. Birkere çakmakla levrek tutanı görmüşyüm internette. Birde levreğin içinden çocuk sandaleti çıkıyordu öyle bir video izlemiştim. Zaten koca koca fareleri yiyo o direkt levreğin en sevdiği avlardan.

tenis topunu yutuyor yahu :D

bmutlugun

Yeni Üye
Adı
BERKE
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tam midesiz bu hayvan desenize aslında mantıklı fare sahteleri var ve çekirge de takıldığında iş yapıyormuş

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan

Birinci sıradaki Lrf için uygun diğerleri ise kısa olmalarına rağmen atar aralığı çok geniş ve yüksek.
Spin için kullanılabilirler ama lrf için tavsiye etmem

Yurtdışından getirtmeyi düşünüyorsanız ( alıpta gelmek hariç ) pek cazip olmaz.
Alıpta gelmeyi düşünüyorsanız ise ( almanya oturum sanırım ) italyada fiyatlar daha cazip ve 20 € ya eve teslim yapıyorlar ;)

Şayet ucuz arıyorsanız okumanın çerçevesinde alternatifler çok

Lrf Oltalar - Kamışlar - Olta takımları - n11.com
http://www.cengizbalikcilik.com.tr/arama/lrf

rockers

Yeni Üye
tskler

okuma vs8 10-40 gr 240 cm spin zaten var beni istedigim kapali boy 40 cm -48 cm lrf teleskopik kamis ihtiyacim var sirt cantasi icin

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
tskler

okuma vs8 10-40 gr 240 cm spin zaten var beni istedigim kapali boy 40 cm -48 cm lrf teleskopik kamis ihtiyacim var sirt cantasi icin
Teleskobik spin kamışmı düşünüyorsunuz?
Lrf kamışmı düşünüyorsunuz ?