Nedim Ceylan
Daimi Üye
Aynen ben de öyle diyorum zaten.Biz bu civelix'e bundan kelli cilveli diyelim🙂 Hakediyor
Aynen ben de öyle diyorum zaten.Biz bu civelix'e bundan kelli cilveli diyelim🙂 Hakediyor
Üstadım en çok cilveye sahip rengi hangisidir?Aynen ben de öyle diyorum zaten.
Benim bildiğim iki rengi var. Simli ve beyaz. Ben simli olanla aldım balığı. Ama beyaz da alırdı.Üstadım en çok cilveye sahip rengi hangisidir?
Bende geç saatte gidiyorum o balık yarışmasının yapıldığı tarafa silikon çalışıyorum ispariyle baş edemiyorum sonra babyjig filan atıyorum onada anca gümüş istavrit geliyo. Başka mera keşif etmek lazım galiba@sabırsız.balık Akşam 10'dan sonra gidiyorum ispari pek olmuyor hocam.
Hocalarım merhabalar.Bir sorum var. Fazla ayrıntı olacak ama yeni başladığım için tecrübeli ağabeylerim yardımcı olursa çok sevineceğim. Ceymar 25 makineme 0,06 kendo 4x 120 mt ipimi sarmak istiyorum.
Soru 1: Altına dolgu olarak 0.35 lik caperlan marka bir misinayı dolgu yapmamda sakınca var mı ? Sakınca var ise max kaç mm lik misina ile dolgu yapmalıyım?
Soru 2:Eğer 0.35 lik ile dolgu yapabiliyorsam dolgu misina ile ip arasına hangi düğümü atmalıyım?
Soru 3:0,35 liği dolgu yapabiliyor isek kaç mt dolgu yaptıktantan sonra 120 mt lik kendo ipin tümünü tam ağzına gelecek şekilde sarabilirim?
Rastgele...Uzun bir aradan sonra LRF avına gidiyorum 🙂 gelmek istiyen olursa mekan yenikapı ve emin önü arası bir rastgele alırım 🙂
Rastgele...bu gece arnavutkoy iskelesine gıdıcem ısome pembe/kırmızı berkley baby sardıne beyaz denıcem onlarda olmadı kendo baby jig atıcaz uzun suredır rapor yok forumda bakalım 🙂