Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hocam peki kamışı taşımak içinde tavsiyede bulunurmusunuz bende fiyatlardan dert yanarken bu ürün ilaç gibi geldi çok güzele benziyor
Ben kamışı açıkta taşıyorum, evde pimaş boru içerisinde duruyor ava giderken arabanın arka koltuğuna atıyorum :)
Eğer toplu taşıma ile avlağa gidiyorsanız 50-60 lira civarında bir bazuka kılıf edinmekte fayda var. Kendo'nun o fiyatlarda mavi kumaş kaplı bir bazukası vardı sanırım.

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben kamışı açıkta taşıyorum, evde pimaş boru içerisinde duruyor ava giderken arabanın arka koltuğuna atıyorum :)
Eğer toplu taşıma ile avlağa gidiyorsanız 50-60 lira civarında bir bazuka kılıf edinmekte fayda var. Kendo'nun o fiyatlarda mavi kumaş kaplı bir bazukası vardı sanırım.
evet araba yok toplu taşımaya talim

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kardeşim bu iş başlı başınca pahalı bir hobby zaten ben şahsen kamış ve makinayı aldım diğer malzemeler konusunda sağolsun forumda yardımcı olmaya çalışan insan çok ama yine hangi malzeme ürün olursa olsun biri memnun değil bakıyorsun öbür vatandaş toz kondurmuyor yani anlican kullanacağın ürün ne olursa olsun galiba yapısını ve nerede dur demen gerektiğini iyi bilmen gerek yoksa çok kayıp verip canımız sıkılır. İyi araştır illaki bütçene göre bir şeyler bulursun ama orjinallikten yanaysan kesenin ağzını açman lazım.
Ben hayatımın hiç bir yerinde markacı olmadım benim için işlevi önemli şuana kadar okul çantası kullandım hep kardeşimin vs vs ama lrf ve spin takımım var oyuncaklar çoğalıyor ucız yollu bir çözüm baktım tıpkı silikon muhafazasında kullanılan kuş üzümü lokum kabı gibi ;)

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben hayatımın hiç bir yerinde markacı olmadım benim için işlevi önemli şuana kadar okul çantası kullandım hep kardeşimin vs vs ama lrf ve spin takımım var oyuncaklar çoğalıyor ucız yollu bir çözüm baktım tıpkı silikon muhafazasında kullanılan kuş üzümü lokum kabı gibi ;)
Sözü gecen canta super tavsiye ederim bende kullaniyorum :)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Ben spin için almıştım berkleyin 0,06sından. Berkleyin kalitesinden emindim, çeker değeri de bayaa uygun diye erim mesafesini düşünerek almıştım bu incelikte. Daha makineye sarmadım, yeni makine düşünüyorum ona saracaktım, içime kurt düştü şimdi :(
3 yildir berkley whiplash 0,06 kullaniyorum. Hem LRF hem spin avinda, hem istavrit hem levrek icin uygun, hem kolay kolay tiftiklenmiyor hem de erim mesafesi iyi tavsiye ederim.

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
evet onu bende duymuştum kokulu silikon alırsam ki olmazsa olmaz alıcam iki kutuda lokum alayım bari bimden =D

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yerin varsa bu ürün güzel çantada taşıyacaksan bunun 2 veya 3 kutulu olanı var eminönünde takımcılarda her çeşit ve modeli mevcut askılı olarak decatlonda olan model var
Super-bag Takim çantasi Her Evin Ihtiyaci 5 Gözlü GittiGidiyor'da 363407358

Balıkçılık Çantaları - Tuzlu Su - Balıkçılık Omuz Askılı Çanta
Valla herkeze Teşekkürler declatlon daki çanta muazzam fiyatıds uygun paylaştık çoğalıyor güzellikler :)