Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ürün fiyatları inanılmaz artmış. 1 sene önce aldığım ürünlerden bazılarını karşılaştırdım, zam oranı %100'den fazla.

Okuma Ceymar cxt 1000: 134 TL --> 291 TL (% 117)
Okuma Inspira 3000 : 222 TL --> 538 TL (% 142)
Savage Gear CCS 0,5-7gr -> 237 TL --> 509 TL (% 115)
Savage Gear MPP 7-23 174 TL --> 413 TL (% 137)

Paramizin degeri yari yariya dustu, ustune birde enflasyonu koyunca... Aynen sizin dediginiz tablo cikiyor malesef...

Paramizin degeri yari yariya dustu, ustune birde enflasyonu koyunca... Aynen sizin dediginiz tablo cikiyor malesef...

Yapilmasi gereken elimizdeki malzemeleri dikkatli kullanmak, malzemeleri iyi muhafaza edip bakimlarini yapmak, cabuk tukenen kokulu yem tarzi urunlere fazla yaklasmamak.

Yapilmasi gereken elimizdeki malzemeleri dikkatli kullanmak, malzemeleri iyi muhafaza edip bakimlarini yapmak, cabuk tukenen kokulu yem tarzi urunlere fazla yaklasmamak.
Geçen sene sahtelere çok para yatırdığımı düşünüp üzülüyordum. Şimdi keşke aklımda kalanları hep alsaymışım diyormuşum. Aldıklarım da hep kar kaldı.

Ben uzun süre dediğiniz gibi bol malzeme aldım söyle diyim bir kısım malzeme evet çok iyi oldu aldığım mesela jig headleri sanırım 3 Sene yetecek jig Head elimde mevcut fakat bir kısım malzeme için aynı şeyi söyleyemem . Sürekli kafa karışıklığı yapıyor , hangisi derken bir bakmışsın elde var sıfır onun İçin merayı tanıyarak hedef balığı seçerek malzeme almak gerekli gibi geliyor bana .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben uzun süre dediğiniz gibi bol malzeme aldım söyle diyim bir kısım malzeme evet çok iyi oldu aldığım mesela jig headleri sanırım 3 Sene yetecek jig Head elimde mevcut fakat bir kısım malzeme için aynı şeyi söyleyemem . Sürekli kafa karışıklığı yapıyor , hangisi derken bir bakmışsın elde var sıfır onun İçin merayı tanıyarak hedef balığı seçerek malzeme almak gerekli gibi geliyor bana .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim de oyle bosa aldigim cok urunler var ama en azindan onlar genelde ucuz cin mali urunler.

Geçen haftasonu gulp camoyu kullandıktan sonra sıfırların yanına koyup bıraktım evde. Yemler yanımda da değil. Bayramda da dışarıda olacağım. İnşallah sağlam kalırlar. Durumu yazarım buradan. Avdan sonra iskelenin ordaki çeşmeden takımı durularken silikonda üzerindeydi. İnşallah bir şey olmaz paketten kullanılan 4.silikondu. 🙁
Bu iletiyi 10 Ağustos'ta göndermişim. Tatil dönüşü telefonu servise verdim ve durumu yazamadım. 30 Ağustos'ta Kumla'daydım ve hemen malzemeleri kontrol ettim gulp lar sağlamdı ve sabah 5civarı 2 eşek istavrit aldım. Bu da benim lrf ve gulpla ilkti. Fotoğraf yükleyemiyorum. Sanırım telefon ayarlarını bulmam lazım.

Artık dikkatsizliğimden mi yoksa n11 satıcısının açıklaması ile fotoğrafının farklı olmasından mı bilemedim ama jigpara pink glow diye almaya niyetlendiğim ürün blue pink çıktı. Acaba ürünün bu rengi de iş yapıyor mu ?

yqW9Vy.jpg

Back