Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun zaman aradan sonra cuma gecesi ani bir kararla @FARUKSEZER abimin de tavsiyesiyle LRF ye indik. biraz geç bir saatte indik. 2 arkadaş ilk bulunduğumuz yer yanlışdı, doğru yeri bulana kadar çok zaman kaybettik ama sonunda güzel bir av yapabildik. istavrit boyları güzeldi. özlediğim takoz istavrit avını gerçekleştirmiş olduk. balıklar lüfer keyfi yaşattı resmen. 2 adet silikonumu dişlilere kaptırdım.

kamış : daiwa Ninja 2-12 224
makine : daiwa Ninja 1003
ip : momoi
shock : momoi soflex 0,165
sahte : berkley baby sardine pink ve cross factor yeşil

3 gr kıstırma arkası 8 no iğne takım yaptım.

upload_2018-10-22_10-43-4.png

upload_2018-10-22_10-43-24.png

Merhaba ben kendonun baby jig 56mm 10.5 gr olanların 2 ve 4 numaralarını bulamıyorum (gerçi çoğu yok ama ) sizin bildiğiniz bir site varmı abiler google la çözemedik 3 gündür bakmadığım yer kalmadı şimdiden teşekkür ederim

Birde sanıyorum bu jiglerle dişli alınır herhalde

uzun zaman aradan sonra cuma gecesi ani bir kararla @FARUKSEZER abimin de tavsiyesiyle LRF ye indik. biraz geç bir saatte indik. 2 arkadaş ilk bulunduğumuz yer yanlışdı, doğru yeri bulana kadar çok zaman kaybettik ama sonunda güzel bir av yapabildik. istavrit boyları güzeldi. özlediğim takoz istavrit avını gerçekleştirmiş olduk. balıklar lüfer keyfi yaşattı resmen. 2 adet silikonumu dişlilere kaptırdım.

kamış : daiwa Ninja 2-12 224
makine : daiwa Ninja 1003
ip : momoi
shock : momoi soflex 0,165
sahte : berkley baby sardine pink ve cross factor yeşil

3 gr kıstırma arkası 8 no iğne takım yaptım.

81834 dosyayı görüntüle

81835 dosyayı görüntüle

Engin süper balıklar. tebrikler. bir sonrakine beraber çıkalım. bu arada tavsiyen üzerine linkteki((link)) ipi aldım. Engin ip mükemmel. hiç su tutmuyor. makineden akıyor resmen. çok memnun kaldım. dün akşam 21:30 - 03:00 e kadar aralıksız balıktaydım. balık çok seyrekti ama boylar süperdi. ve bu süre sonunda dahi ip gr su tutmadı. süper. teşekkürler20181024_120156.jpg

Back