umitdulger
Daimi Üye
1.5-2 gr jighead ile de 8-10 gr jig ile de kullanıp gayet keyif aldığım bir kamış olarak major craft solpara tavsiye edebilirim.
Bende aynı amaç için fujin kurodai almayı düşünüyorum.Ama acaba tatmin eder mi ? Siz ne yaptınız@umitdulger hemen inceliyorum hocam.
@smucuk evet hocam bütcem kısıtlı olduğu için tek kamışla çözmek istiyorum elimde zaten 10 gr üstü için 2 ade 10-30 / 10-40 atarlı kamış var ...
Bauere iyi demişsiniz ama ben hiç beğenmedim( Prestige veya barca modeliydi). Kimseye de tavsiye etmiyorum... Alman teknolojisi çin üretimi !Nerden avlanacaginiza bağlı kıyıdan avlanacaksaniz 240 cm veya 270 cm kamış boyu ve atar değeri 5 gr 20 gr bauer kamış tavsiyemdir. Şayet tekneden avlanacaksaniz 180 cm veya maç 210 cm bauer kamış atar değerleri ayni işinizi görür ayrıca bauer alman teknolojisi cin üretimi bir kamistir kesinlikle fiyatının üzerinde performans ve kalitesi vardır. Adini duyurmuş olta markalarının çoğuyla kapışır ama üst segment için düşünüyorsanız bi şey diyemem...
Kardesim üst segment kamışlar tabiki daha iyidir ama alt segmentte kalitesi tartışılmaz...Bauere iyi demişsiniz ama ben hiç beğenmedim( Prestige veya barca modeliydi). Kimseye de tavsiye etmiyorum... Alman teknolojisi çin üretimi !
Sen hangi fiyat aralığında kamış ariyorsun Shakespeare kamisvar çok dayanıklı veya savage gear dfr kamış varBenim söylediğim bauer barca spin kamiş