Lrf - Light Spin Kamış Ve Makine Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mumrucan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.5-2 gr jighead ile de 8-10 gr jig ile de kullanıp gayet keyif aldığım bir kamış olarak major craft solpara tavsiye edebilirim.

Lrf ve Light spin diyerek cevabı orada vermişsiniz zaten, benim naçizane görüşüm her ikisi için de ayrı ayrı kamış almanız. Yanlış anlamadımsa tek kamışla bu işi çözmek istiyorsunuz.

Nerden avlanacaginiza bağlı kıyıdan avlanacaksaniz 240 cm veya 270 cm kamış boyu ve atar değeri 5 gr 20 gr bauer kamış tavsiyemdir. Şayet tekneden avlanacaksaniz 180 cm veya maç 210 cm bauer kamış atar değerleri ayni işinizi görür ayrıca bauer alman teknolojisi cin üretimi bir kamistir kesinlikle fiyatının üzerinde performans ve kalitesi vardır. Adini duyurmuş olta markalarının çoğuyla kapışır ama üst segment için düşünüyorsanız bi şey diyemem...

Nerden avlanacaginiza bağlı kıyıdan avlanacaksaniz 240 cm veya 270 cm kamış boyu ve atar değeri 5 gr 20 gr bauer kamış tavsiyemdir. Şayet tekneden avlanacaksaniz 180 cm veya maç 210 cm bauer kamış atar değerleri ayni işinizi görür ayrıca bauer alman teknolojisi cin üretimi bir kamistir kesinlikle fiyatının üzerinde performans ve kalitesi vardır. Adini duyurmuş olta markalarının çoğuyla kapışır ama üst segment için düşünüyorsanız bi şey diyemem...
Bauere iyi demişsiniz ama ben hiç beğenmedim( Prestige veya barca modeliydi). Kimseye de tavsiye etmiyorum... Alman teknolojisi çin üretimi !

Back