Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf - Light Spin Kamış Ve Makine Tavsiyesi

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
1.5-2 gr jighead ile de 8-10 gr jig ile de kullanıp gayet keyif aldığım bir kamış olarak major craft solpara tavsiye edebilirim.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Lrf ve Light spin diyerek cevabı orada vermişsiniz zaten, benim naçizane görüşüm her ikisi için de ayrı ayrı kamış almanız. Yanlış anlamadımsa tek kamışla bu işi çözmek istiyorsunuz.

mumrucan

Yeni Üye
@umitdulger hemen inceliyorum hocam.
@smucuk evet hocam bütcem kısıtlı olduğu için tek kamışla çözmek istiyorum elimde zaten 10 gr üstü için 2 ade 10-30 / 10-40 atarlı kamış var ...

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@umitdulger hemen inceliyorum hocam.
@smucuk evet hocam bütcem kısıtlı olduğu için tek kamışla çözmek istiyorum elimde zaten 10 gr üstü için 2 ade 10-30 / 10-40 atarlı kamış var ...
Bende aynı amaç için fujin kurodai almayı düşünüyorum.Ama acaba tatmin eder mi ? Siz ne yaptınız

hüseyin korkmaz

Yeni Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Nerden avlanacaginiza bağlı kıyıdan avlanacaksaniz 240 cm veya 270 cm kamış boyu ve atar değeri 5 gr 20 gr bauer kamış tavsiyemdir. Şayet tekneden avlanacaksaniz 180 cm veya maç 210 cm bauer kamış atar değerleri ayni işinizi görür ayrıca bauer alman teknolojisi cin üretimi bir kamistir kesinlikle fiyatının üzerinde performans ve kalitesi vardır. Adini duyurmuş olta markalarının çoğuyla kapışır ama üst segment için düşünüyorsanız bi şey diyemem...

yk71

Aktif Üye
Adı
Yüksel
Nerden avlanacaginiza bağlı kıyıdan avlanacaksaniz 240 cm veya 270 cm kamış boyu ve atar değeri 5 gr 20 gr bauer kamış tavsiyemdir. Şayet tekneden avlanacaksaniz 180 cm veya maç 210 cm bauer kamış atar değerleri ayni işinizi görür ayrıca bauer alman teknolojisi cin üretimi bir kamistir kesinlikle fiyatının üzerinde performans ve kalitesi vardır. Adini duyurmuş olta markalarının çoğuyla kapışır ama üst segment için düşünüyorsanız bi şey diyemem...
Bauere iyi demişsiniz ama ben hiç beğenmedim( Prestige veya barca modeliydi). Kimseye de tavsiye etmiyorum... Alman teknolojisi çin üretimi !

hüseyin korkmaz

Yeni Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bauere iyi demişsiniz ama ben hiç beğenmedim( Prestige veya barca modeliydi). Kimseye de tavsiye etmiyorum... Alman teknolojisi çin üretimi !
Kardesim üst segment kamışlar tabiki daha iyidir ama alt segmentte kalitesi tartışılmaz...

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
244 7-28 daiwa rnessa verelim 0 ciziksiz 1 kere kullanilmis