Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Meraları(antalya/manavgat/alanya)

alpyerl4

Yeni Üye
Adı
alpay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba,iyi günler.Lrf avcılığına yeni başladım 3-4 hafta oldu ama henüz denizde balık yakalayamadım ya meramda sorun olduğunu yada yaptığım işte bir sorun olduğunu düşünüyorum.Yardımcı olabilicek abilerimin/kardeşlerimin yardımlarını bekliyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler

Kaanküda

Üye
Adı
Kaan PEKER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yemlerde yelpaze cok geniş karşiim senınde gördüğün üzere baby jıg olsun sılıkon olsun dalarlı rapala olsun su ustu popper wtd anlayacagın yanı hepsini denedın mı denedıysen gece gunduz renklerı var bunları dıkkate alabılırsın yeme verdıgın aksıyon onemlı merada sorundan kastın ne anlamadım farklı bolgelerı denemelısın antalya bence akdenızın incisi lrf ıcın yanı en azından ben oyle bılıyorum orda avlanan abılerımızden gordugumz kadarıyla

alpyerl4

Yeni Üye
Adı
alpay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Kaanküda valla abi her saat her sahte çeşidiyle denedim diyebilirim evet aksiyonlarımda yanlışlarım vardı ama onlarıda düzelttim fakat henüz siftah yapabilmiş değilim....

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
alpay kardeşim bende yeni başladım lrfye ve antalyadayım daha 2 tane lokum tutabildim oda yemli takımla:D sabah suyunda konyaaltını denediğimde de elim boş döndüm birdahakine sarısuya gidicem sabah suyuna bence her merayı dene her sahteyi dene aksiyonlarını değiştir gezerek at anlıcağın deneme yanılmayla bulucaz balığı zorda olsa

Kaanküda

Üye
Adı
Kaan PEKER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sabırla denememelere devam o zaman

alpyerl4

Yeni Üye
Adı
alpay
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Mırmırmır valla sanırım öyle olucak :) Bende artık manavgattan çıkıcam Antalya-Alanya deniycem yapıcak birşey yok... Antalya tarafına gelirsem müsait olursan seninlede bir sabah suyu yapabiliriz :)

Mırmırmır

Aktif Üye
Adı
Ata
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Mırmırmır valla sanırım öyle olucak :) Bende artık manavgattan çıkıcam Antalya-Alanya deniycem yapıcak birşey yok... Antalya tarafına gelirsem müsait olursan seninlede bir sabah suyu yapabiliriz :)
tabikide olur kardeşim şu aralar işler biraz yoğun ama elim boşa çıktığında görüşelim

Alanyalibalikci07

Yeni Üye
Adı
Mert Sürmeli
Lrf ye bende yeni başladım daha takımım bile yok 9 cm rapalam var bitane alanya fenerden sabah suyunda 1 lagos 2 balon aldım 2 tanede kaçırmışlığım var balık işi kısmet işi bence