Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF olta takımı misina önerisi

gumussahin1989

Yeni Üye
Adı
Şahin Gümüş
Herkese Merhabalar
Okuma Wawe Power Tele Surf 420CM 100-200GR Surf Kamışı
Okuma Tomcat TMC-8000 Olta Makinesi Aldım
Misina konusundaki bilgi sahibi üstatlardan misina seçimi için yardım istiyorum. Nasıl bir misina almalıyım?
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Engin MA

Aktif Üye
Adı
Engin Aydoğdu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nasıl bir av yapacaksınız? Nerede? Hedef balıklar?

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Başlıkla içerik birbirinden uyumsuz gibi ama ? LRF misinası önerisimi istiyorsunuz yoksa surf takım içinmi öneri istiyorsunuz?

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Madem başlık açıyorsun bari takip et mübarek
İnternette bir sitede denk geldim. Kendisine herhangi bir malzeme için soru sorandan, herhangi bir konuda yardım isteyenden 499 tl istiyor 😀😀😀.
Sorusunu sorduğun malzemeyi sonrasında ondan alırsan fiyattan düşüyor. Kendini amatör balıkçıların hamisi, abisi gösterip, her konuda yardımcı olurum diyen, kıçı kırık iki kamış ile 3-5 atış yapıp kamış malzeme yorumlayan abimiz işi ücrete dökmüş. 500 tl cik. ÇOKKK YOĞUNMUŞ. Sorular çokmuş, zaman ayıramıyormuş.
MUŞTA MUŞ MUŞ.
Forumda ise arkadaşlar bir soru soruyor, bir konuda fikir danışıyor yada bilgi istiyor!! Sonrasında sorunun muhatabı ortada yok.
MODERATÖRLERE HİTABEN…
FORUMDA SORU SORMAYI, BİLGİ ALMAYI, FİKİR SORMAYI ÜCRETLİ YAPIN. 😀😀

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Almış olduğum takımın Okuma Wawe Power Tele Surf 420CM 100-200GR Surf Kamışı olarak geçiyor bunu lrf av için tavsiye üzerine aldım surf kamışı için daha kısa kamış önermişlerdi.
Kardeşim burada bir yanlışlık var. Saydığın malzemeler surf kamış ve surf makinedir. LRF değil. LRF başka bir şey, onun kamış ve makineleri çok hafif, çok ince olur. Küçük olur kamış boyu da. Sen yemli avcılık için surf takım almışsın. Bu makineye de tecrüben hakkında biraz fikir sahibi olduğumdan dolayı 0.18 ya da 0.20 mm 8 örgü 300 metre ip misina öneriyorum. Marka önemli değil ama uygun fiyatlı olarak sumo ipleri tercih edebilirsin, en uygun fiyatlı olanı al.