Gorkembjk
Aktif Üye
- Adı
- Görkem
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Merhaba ben görkem 34 yaşındayım istanbuldan bir adet spin takımım var bu zamana kadar faydalı olmadı malesef. Lrf disiplinine başlamaya karar verdim kova doldurmaktan çok balık tutmaktan ya da yemle uğraşıp olta atıp beklemekten keyif almıyorum arada bir de olsa bu hafif kamışlarla balık tutmak beni heyecanlandırıyor epey araştırdım sanırım lrf en azından istanbul için spinden çok daha önde. Bu iş için ayıracagım max bütçe 700 lira yemi iğnesi ipliği dahil tabi hepsi 300-400 olsa daha iyi olur. Makine temizligi yağlaması vs işlerden pek anlamam düz kullanıcı olacağım. Başta istanbul ve tuzlu su avı olmak üzere belki ayda bir gideceğimden öyle çok çok iyi bir takım istemiyorum ama gittiğim zamanlarda beni üzmeyecek belli seviyelerde bir set olsun istiyorum. Bir kere de tüm tecrübelerin ortak makine kamış silikon yemler vs konusunda nokta atışı yapmak gereksiz ya da abartı ya da yanlış bir ürün almadan her şeyi tamamlamak istiyorum. Alışverisi internetten neresi ucuz seklinde bakıp parca parca mı yapmalıyım yoksa istanbulda her seyi bulacagım ve fiyatları uygun bana gereksiz sey vermeyecek bildiginiz yerler var mı? Lider, dolgu vs gibi işleri pek bilmiyorum internetten bunları aldığım zaman sarım düğüm vs islerini balık malzemesi satan yerler yapar mı ya da buradan yardımcı olacak abilerim kardeşlerim olur mu? Dediğim gibi hiç abartıya kaçmadan ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim kararında tavsiyeler ve yardımları acilen bekliyorum teşekkürler