Selamlar değerli abilerim kardeşlerim 1 1 buçuk ay önce surfle balık tutmaya başladım olta atan dayılara kedi gibi sırnaştıkça kolayca kaptım bu işi youtube ve forumu takip ettikçe lrf ile karşılaştım ve çok daha zevkli geldi ve tabi özellikle daha hafif yazın bi set yapıp bi denerim diye düşindümde bugün çapari almata gittiğimde savagear okuma gibi markaların indirimde olduğunu gördüm hazır indirimdeyken bi set yapayım istiyorum boğazda avlanacağımıda dikkate alarak kamış makine önerisinde bulunabilirmisiniz bütçem maksimum 700 tl ip leaderi yaza doğru araştırdıkça seçmeye çalışırım şu indirimden yararlanalımda bi
Tavsiyeler buradan yapılsa forum içeriği zenginleşmez mi ?
Forumda zaten ziyadesiyle tavsiye var, ufaktan aratsa zaten çok çeşitli tavsiyeler görecek.
Bunun yanı sıra ;
Tavsiye kesinlikle güzel olur ancak tavsiye için kişinin av stilini , ne tür av yapacağı, ve makine kamış tercihlerini bilmek gerek.
Sert aksiyonlu kamış seven bir kişiye gidip Catana tavsiye etmek yanlış olur, yada esnek kamış ile av yapana solpara söylemek,
Tavsiye üstüne alınan çoğu ürün daha sonra elden çıkartılmaya çalışılıyor.
Bu yüzden şahsen alternatifler araştırılarak mağazalardan görerek denenerek alınması taraftarıyım.
Birde başka bir önemli olan , makinemi öncelikli kamış mı, Bütçe ağırlığı hangisine verilecek.
Alternatif o kadar çokki , Deadringer da işini görür , inspira da
Savage gear black drop shot da güzeldir parabellum da ,
Makine de de çeşitler çoğalıyor. Deadringer iş görür ama helios da alınabilir, ceymar da yeterlidir
1000 lik mi 2000 likmi olacak 2500 de iş görür.
Dipsiz kuyu misali
Ben şahsen huysuz ihtiyarın tekiyim, sırf renginden dolayı bile aldığım ürünü satmışlığım var.
Huylara, alışkanlıklara tercihlere bağlı olaylar
Bu yüzden ben kesinlikle kişinin alternatifleri araştırıp sonunda ise görerek deneyerek alması taraftarıyım.
Benim yazdığım sadece tavsiye niteliğinde , yok yazmayın , yazdırmayın başkalarına kulak asmayın demem.
Forum zaten bilgi paylaşıldığı için güzel.