Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf takım önerisi

dilmacabdulkerim

Yeni Üye
Adı
Kerim
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kocaeli izmit derince hereke tarafına, onun dılında tatlı su olarak gölkay ve onun yakınlarındaki tatlısu meralarına gidebilirim ortalama 3 ile 5 k arası bütçe ayırabilirim, kaç atarlı kamış buralarda iş yapar bu kamışa kaçlık makine uyar şok ne ile yapılmalı çelik tel kullanıyomuyuz vs. Konularda bilgi vererek bir öneri yazar mısınız

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Kocaeli izmit derince hereke tarafına, onun dılında tatlı su olarak gölkay ve onun yakınlarındaki tatlısu meralarına gidebilirim ortalama 3 ile 5 k arası bütçe ayırabilirim, kaç atarlı kamış buralarda iş yapar bu kamışa kaçlık makine uyar şok ne ile yapılmalı çelik tel kullanıyomuyuz vs. Konularda bilgi vererek bir öneri yazar mısınız
Oralardaki tatlı su meralarında perch(tatlı su levreği) avlayabilirsin. 1-12 atarlı 3-12 veya 3-15 atarlı kamışlar kullanabilirsin. 2000 lik makine ve 0,3pe (0,08mm) ip kullanabilirsin.
Sahte olarak 1,5,2 veya 3 gramlık mafsallı jighead ile aşağıdaki silikonların natural renkleriyle av yapabilirsin. Youtuba LRF perch videoları diye arattırırsan o videolarda nasıl avlanıldığını öğrenirsin.
Fishup Vipo
Wizzle Shad (sahtekutum.com)
Fishup Mighty Grub (sahtekutum.com)

Gorkembjk

Aktif Üye
Adı
Görkem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Crazee ajimeba 1-8, solpara, crostage 0,6-10 kamış olabilir. Makine olarakta legalis 1000-2000 olabilir.

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Oralardaki tatlı su meralarında perch(tatlı su levreği) avlayabilirsin. 1-12 atarlı 3-12 veya 3-15 atarlı kamışlar kullanabilirsin. 2000 lik makine ve 0,3pe (0,08mm) ip kullanabilirsin.
Sahte olarak 1,5,2 veya 3 gramlık mafsallı jighead ile aşağıdaki silikonların natural renkleriyle av yapabilirsin. Youtuba LRF perch videoları diye arattırırsan o videolarda nasıl avlanıldığını öğrenirsin.
Fishup Vipo
Wizzle Shad (sahtekutum.com)
Fishup Mighty Grub (sahtekutum.com)
Sahtelerin hepsine katılıyorum. Ben daha düşük atarlı hassas kamışlardan yanayım:)
0-7 gr kamışlar ve max 2gr avcılığınızı arttıracaktır.
Sahtekutumda'daki kamışları da değerlendirebilirsiniz.

Rast gelsin.

Armagann

Yeni Üye
Adı
Armagann
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu bütçe ile kamışta 0- 7-8 max 10 gr atarlı kamışlar tercih ederdim; major craft, savagear inceleyin derim.
Makina en hafif gramlı 1000 lik veya 2000 lik kafalı makinalar. Daiwa LT serisi hafiflik konusunda ideal, shimano inceleyin derim.
0.06 mm ip misina. (gosen olabilir.) şok için florocarbon bir misina. çelik tel gerek yok :D
Değirmendere taraflarında mırmırından karagözüne herşey var, körfez kirazlıyalı sosyal tesisleri... youtubeda özellikle kocaelinde lrf avı yapan kanallar var. mera için inceleyebilirsin hocam.