Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF TAKIMI YARDIM İSTİYORUM.

Aksan47

Yeni Üye
Adı
Timur
Kan Grubu
O Rh Negatif
Herkese selamlar, ben LRF balık avına başlamak istiyorum. Canlı yem ile deneyimim azıcık var fakat deneyim dediğim, yemi takıp atıyorum ve çekiyorum bu kadar. Öyle pek bilgi bilmem. Sormak istediğim soru şu: LRF av yapmak istiyorum. Araştırdım ve benim av stilime daha yatkın. Fakat nasıl bir takım yapmalıyım bilmiyorum.

Youtube de bir kanalda şöyle bir takım gördüm:
Savage Gear Salt 1 DFR 218 cm, 8-18 g
Okuma Epixor 20 Lineaeffe
Japon Braid 8 örgü 0.06 mm
Powerline Ultra 0.28 mm

Ama başlangıçta pahalıya kaçmakta istemiyorum. İnternette gezinirken fotoğraftaki seti buldum. Fiyatı da benim için makul. Sizce alınabilir mi başlangıç için? Ve şunu da belirtmek istiyorum: İzmir/Alsancak kıyısında genelde av yapacağım. Biraz öğrendikten sonra Karataş,Göztepe tarafında av yaparım. Fakat orası çok kayalık olduğu için normal ava bile oraya gitmiyorum sürekli takıldığı için ama öğrendikçe orda da av yapmak istiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.1719556708557.png

Aksan47

Yeni Üye
Adı
Timur
Kan Grubu
O Rh Negatif
Artı olarak bu takımda var. Bunun da fiyatı uygun benim için sizce?

Okuma Dead Ringer 210 cm, 2-12 g
Okuma Alaris 20
Powerline 4 örgü 0.08 mm
Powerline Ultra 0.25 mm
Savage Gear Egg Snap S

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Timur
Her iki takım da başlangıç için iyi gibi duruyor.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar Timur,

Öncelikle youtube da gördüğün takım lrf değil light spin takımı. Hatta minik abartsak spin takımı. Başlangıç için almak istediğin takımın fiyatı çok uygun ve kamış atarı da lrf disiplinine uygun. Sadece şunu belirtmek isterim çok başlangıç seviyesi malzemeler. Bunun bilincinde olarak ben ucuz malzeme ile başlayım eğer disiplini seversem takımı geliştiririm gibi düşüncen var ise problem yok demektir. Bunun bilincinde olarak alınabilir bir set.

Muhammets

Aktif Üye
Adı
Muhammet Can Güner
aynı sitede bu da var farkları nelerdir?
1719570528536.png

Birde 3k lık fiyattaki tüm ürünleri aynı siteden topladım 1 i hariç 3250 gibi bir fiyat çıktı ortaya

Son düzenleme:

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Seçtiğiniz kamış güzel bir kamıştır ancak lrf'2den ziyade light spin kamışıdır, Maks 7 gr atarı olan kamışları lrf olarak tanımlanmak daha doğru.

Aksan47

Yeni Üye
Adı
Timur
Kan Grubu
O Rh Negatif
Selamlar Timur,

Öncelikle youtube da gördüğün takım lrf değil light spin takımı. Hatta minik abartsak spin takımı. Başlangıç için almak istediğin takımın fiyatı çok uygun ve kamış atarı da lrf disiplinine uygun. Sadece şunu belirtmek isterim çok başlangıç seviyesi malzemeler. Bunun bilincinde olarak ben ucuz malzeme ile başlayım eğer disiplini seversem takımı geliştiririm gibi düşüncen var ise problem yok demektir. Bunun bilincinde olarak alınabilir bir set.
Önerin için teşekkür ederim o zaman resimdeki takımı satın alayım eğer ki yapabilirsem ileride kendimi geliştirdikçe daha kaliteli ekipmanlar alırım. Diğer kişilere de teşekkür ederim cevaplarınız için

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hepsi n11 de 2000e geliyor indirim uygula kuponlarla ben ailemde ki herkesin üstüne hesap açtım hepsinde ayrı ayrı kuponlar oluyor tek seferde değil 3 4 sepet yaparak sipariş ediyorum genel her şeyimi. N11 de 20:00 23:59 arası anasayfadan kupon alabiliyorsunuz işinize yarayacak olanı seçin her hesaba günde 1 kere veriyor elinizle manuel alıyorsunuz anasayfadan ve unutmayın ki buradan 200 300 tl bile kar etseniz kuponlarla bu parayla güzel sahte yemler alabilirsiniz 1 2 tane veya bir kaç paket silikon yem

Okuma 228 2-12gr Ben 2 gün önce 700e almıştım kuponla 770 tl idi
https://www.n11.com/urun/okuma-wave...misi-4075037?magaza=balkanlarav&pid=588484195

Shimano 1000 N11 de var 1145 TL

Misina

Sahte yem için de buraya bakabilirsin

Son düzenleme: