Aksan47
Yeni Üye
- Adı
- Timur
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Herkese selamlar, ben LRF balık avına başlamak istiyorum. Canlı yem ile deneyimim azıcık var fakat deneyim dediğim, yemi takıp atıyorum ve çekiyorum bu kadar. Öyle pek bilgi bilmem. Sormak istediğim soru şu: LRF av yapmak istiyorum. Araştırdım ve benim av stilime daha yatkın. Fakat nasıl bir takım yapmalıyım bilmiyorum.
Youtube de bir kanalda şöyle bir takım gördüm:
Savage Gear Salt 1 DFR 218 cm, 8-18 g
Okuma Epixor 20 Lineaeffe
Japon Braid 8 örgü 0.06 mm
Powerline Ultra 0.28 mm
Ama başlangıçta pahalıya kaçmakta istemiyorum. İnternette gezinirken fotoğraftaki seti buldum. Fiyatı da benim için makul. Sizce alınabilir mi başlangıç için? Ve şunu da belirtmek istiyorum: İzmir/Alsancak kıyısında genelde av yapacağım. Biraz öğrendikten sonra Karataş,Göztepe tarafında av yaparım. Fakat orası çok kayalık olduğu için normal ava bile oraya gitmiyorum sürekli takıldığı için ama öğrendikçe orda da av yapmak istiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Youtube de bir kanalda şöyle bir takım gördüm:
Savage Gear Salt 1 DFR 218 cm, 8-18 g
Okuma Epixor 20 Lineaeffe
Japon Braid 8 örgü 0.06 mm
Powerline Ultra 0.28 mm
Ama başlangıçta pahalıya kaçmakta istemiyorum. İnternette gezinirken fotoğraftaki seti buldum. Fiyatı da benim için makul. Sizce alınabilir mi başlangıç için? Ve şunu da belirtmek istiyorum: İzmir/Alsancak kıyısında genelde av yapacağım. Biraz öğrendikten sonra Karataş,Göztepe tarafında av yaparım. Fakat orası çok kayalık olduğu için normal ava bile oraya gitmiyorum sürekli takıldığı için ama öğrendikçe orda da av yapmak istiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.