Lrf Ye Ben De Başlayacağım

185 gram exist (3000) ve 195 gram vanquish (3000) var elimde, 170 gram civari bir makine olursa 1000 ya da 2000lik saniyorum ki isimi gorur.. exceler ve legalis o kadar hafif degil diye biliyorum.. soare’nin ci4 modeli hafif ancak fiyat olarak yuksek, devir konusu eger onemli degilse secenekler artiyor aslinda, az kurcalayayim bakayim neler neler var 🙂

Daiwa exceler ve legalis lt serileri 1000 ve 2000'lik olanları 180 gr. O ağırlıktaki makineyi almaktansa exist'i kullanmak daha mantıklı 🙂
170 gr ceymar 10 var ama ben o kamışa ceymar takmam 🙂

Soare Ci4+ alıp lrf makinesi arayışını bitir bence
Gozum onda aslinda..

Daiwa exceler ve legalis lt serileri 1000 ve 2000'lik olanları 180 gr. O ağırlıktaki makineyi almaktansa exist'i kullanmak daha mantıklı 🙂
170 gr ceymar 10 var ama ben o kamışa ceymar takmam 🙂
Existe kiyamam, ceymari da takamam, bende sizin gibi dusunuyorum 🙂

Malzeme alma konusunda kendinizi frenleyemiyorsanız lrf'den uzak durun. Elimdeki binlerce liralık malzeme yetmezmiş gibi son bir ayda 600-700 lira da ben gömdüm 🙂
2 paket isome, daiwa floracarbon hepsi 150₺. Birde aliexpresten jighead ve iğne siparişim toplam 180₺ Ocak ayında harcayınca ortada balıkta olmadığından hanımdan tepkimizi aldık. 🙂

2 paket isome, daiwa floracarbon hepsi 150₺. Birde aliexpresten jighead ve iğne siparişim toplam 180₺ Ocak ayında harcayınca ortada balıkta olmadığından hanımdan tepkimizi aldık. 🙂
Ben Aliexpress den lrf icin tam uygun bir jighead bulamadım. İğneler kalın, isome silikona zarar verecek yapıda. Siz hangi ürünleri sipariş ettiniz ?

Ben Aliexpress den lrf icin tam uygun bir jighead bulamadım. İğneler kalın, isome silikona zarar verecek yapıda. Siz hangi ürünleri sipariş ettiniz ?
Elime ulaşınca ayrıca paylaşırım. Linki paylaşıyorum şimdilik. 7 numarasını deneme amaçlı sipariş verdim.
TRY 4.96 26%OFF | DONQL 50 pcs Dikenli Balıkçılık Kanca Deniz Solucan Sazan Tek Daire kanca seti Fly Balıkçılık Aksesuarları Mücadele Karbon Çelik Olta
(link)

Aliexpress'ten mafsallı dediğimiz kurşunlardan alın, buradan da delikli iğne alıp kombin edersiniz. 2-3 gr civarı jighead'lerin telleri normal delikli iğnelerden geçiyor. 4 gr üstünde sıkıntı olabilir. Geniş delikli iğne almak gerekebilir.

185 gram exist (3000) ve 195 gram vanquish (3000) var elimde, 170 gram civari bir makine olursa 1000 ya da 2000lik saniyorum ki isimi gorur.. exceler ve legalis o kadar hafif degil diye biliyorum.. soare’nin ci4 modeli hafif ancak fiyat olarak yuksek, devir konusu eger onemli degilse secenekler artiyor aslinda, az kurcalayayim bakayim neler neler var 🙂
lrf için vanquish c3000 i keyif ile kullanıyorum. değiştirmeye gerek yok.

Back