Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF ye yeni başlayanlar silikonlar.

Olgaç O.

Yeni Üye
Adı
Olgaç
LRF YE yeni başlayanlar için gündüz ve gece avında kullanılmak üzere sahte silikonlar nelerdir ve mırıra hangi silikon gider , istavrite hangi silikon gider yeni başlayan arkadaşlar fikir sahibi olsun herkez favori ve etkili silikonunu yazsın.Teşekürler ...

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Isome pembe ve natural eskinaya gidiyor 11 cm. Berkley gulp kirmizi 15 cm ile iskorpit aliniyor cok guzel :) ayrica pembe isomeyi keserek 5 cm kullanirsaniz iri istavrit alabilirsiniz. Isomede beyaz pembe natural berkley gulpta kirmizi ve camo guzel is yapiyor diye biliyorum zaten benim kullandiklarimi yazdim. Mebaru ajiworm pembe beyaz ve glow olani varmiydi bilmiyorum ama o tarz bi glow da iyi is yapiyordu.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bunların dışında kendonun babyjigleriyle iri istavrit aldım mebaru kendo marka cok önemli degil ortalama 5cm silikonların pembe simli renkleri is yapar kokuluları yazmışlar zaten

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo babyjig denemem lazim :)) nasi kullaniyoz onu?

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cok diplemeden yukarı doğru vurdururarak kullaniyorum ben

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
:)) bahadir sana yalcin abiden geri don tulay videosunu yolluyorum. Anladin sen onu :))

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah balığa çıktım zargana ya atayım dedim gene fantezi olarak kendo ince beyaz silikonlardan taktım top arkasına ikinci atıfta takoz ıstavrit yakaladım sonrası yok :)