Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf'ye Ilk Adım

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
konu kilit

Son düzenleme:

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam kamış nasıl diğer favorite veya kudos tarzı kamışlarla kıyaslandığında bende bu kamışı takip ediyorum uzun süredir.Bir kaç tane daha var ama 100-130 lira arasında 6-7 tane uygun fiyatlı kamış var.Özellikle kamış hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada güzel bir başlangıç olmuş.K-good ile burada ispari alanların olduğunu biliyorum.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Favorite 1-7 bakın marmarada iseniz silikon jig head için birebir.

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Favorite 1-7 bakın marmarada iseniz silikon jig head için birebir.
Fiyatlar dolarla birlikte anında değişiyor.180 lira civarı o kamış bütçem o kadar yok.200 tl max.Makinede alacağım için fazla kaçıyor.

Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fazla tecrübeli değilim fakat araştırdığım kadarıyla lrf avına uygun bir makina ve misina degil. surf makinası gibi bir makina. daha ufak kafalı bir makina ve ince bir misina kullanman kanaatindeyim..
Tabi daha tecrübeli abilerimiz var onların yorumunu dikkate alırsın.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
LRF Balıkçılığının popülerleşmesi üzerine düşük bir bütçe (200tl) ile bu işe başlamaya karar verdik ve Kısık Balık'tan bu ekipmanları aldık tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum daha hiç denemedim.

Lrf Kamış :
ALBASTAR 2263 CRITICAL LRF OLTA KAMIŞ 210CM 2-11GR

Jighead : ALBA JRS 2.5 GRM (resmini bulamadım ama 5 tane var hepsi farklı renkte) :5TL

Silikon : Silstar Mutant 3507 8,5 cm LRF Silikon : 5TL

Fladen Chieftain Beach 70 Olta Makinası : 80 TL

Birde makinada 0.30 misina sarılı bedeni 0.24 misinadan yaptım kalın gelirmi sizce ? şimdiden teşekkürler

Gule gule guzel gunlerde kullanin ancak makinayi yanlis almissiniz, agirlik olarak 556gr gozukuyor.. lrf makinasinda max 240gr civari sig kafali makinalar kullanilir, maksat cok hafif takimla kucuk baligi bile hissetmektir.. makinayi aldiginiz yerle gorusmenizi ve degistirmenizi oneririm, lrf icin degil, surf icin uretilmis bir makina..

ZheeShorn

Aktif Üye
Adı
Mert Emre M.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yorumlar için teşekkürler. Makinayı lrf için değil zamanında istavrit kamışı için almıştık para biriktirip yenisini alana kadar kullanabilirmiyim yoksa illaki gerek li mi ?

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yorumlar için teşekkürler. Makinayı lrf için değil zamanında istavrit kamışı için almıştık para biriktirip yenisini alana kadar kullanabilirmiyim yoksa illaki gerek li mi ?
Gerekli maalesef,açıkçası ağırlık merkezi dengeli olmalı.Misinanın kafası halkalara uygun olmalı bir çok etken var.Düzgün av yapamazsınız.Mesafe gitmez hadi gitti diyelim bir tur attımı olta kıyıya gelir.

Lovless

Aktif Üye
Adı
GökaLp
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gule gule guzel gunlerde kullanin ancak makinayi yanlis almissiniz, agirlik olarak 556gr gozukuyor.. lrf makinasinda max 240gr civari sig kafali makinalar kullanilir, maksat cok hafif takimla kucuk baligi bile hissetmektir.. makinayi aldiginiz yerle gorusmenizi ve degistirmenizi oneririm, lrf icin degil, surf icin uretilmis bir makina..
+1

Misina 0,08 ip 8 pe
Leader 0,16 ve ya 0,18 FC olması ,Avcı olmanızı ve atış eriminizi artırmanızı sağlayacaktır. Hayırlı olsun.

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dam quick camaro 620fd ya da shimano ax 1000 bakın o zaman pazarlıkla mağazadan 80 tl gibi bir ücrete alırsınız.