Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fiyatlar dolarla birlikte anında değişiyor.180 lira civarı o kamış bütçem o kadar yok.200 tl max.Makinede alacağım için fazla kaçıyor.Favorite 1-7 bakın marmarada iseniz silikon jig head için birebir.
Gule gule guzel gunlerde kullanin ancak makinayi yanlis almissiniz, agirlik olarak 556gr gozukuyor.. lrf makinasinda max 240gr civari sig kafali makinalar kullanilir, maksat cok hafif takimla kucuk baligi bile hissetmektir.. makinayi aldiginiz yerle gorusmenizi ve degistirmenizi oneririm, lrf icin degil, surf icin uretilmis bir makina..LRF Balıkçılığının popülerleşmesi üzerine düşük bir bütçe (200tl) ile bu işe başlamaya karar verdik ve Kısık Balık'tan bu ekipmanları aldık tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum daha hiç denemedim.
Lrf Kamış :
ALBASTAR 2263 CRITICAL LRF OLTA KAMIŞ 210CM 2-11GR
![]()
Jighead : ALBA JRS 2.5 GRM (resmini bulamadım ama 5 tane var hepsi farklı renkte) :5TL
Silikon : Silstar Mutant 3507 8,5 cm LRF Silikon : 5TL
![]()
Fladen Chieftain Beach 70 Olta Makinası : 80 TL
![]()
Birde makinada 0.30 misina sarılı bedeni 0.24 misinadan yaptım kalın gelirmi sizce ? şimdiden teşekkürler
Gerekli maalesef,açıkçası ağırlık merkezi dengeli olmalı.Misinanın kafası halkalara uygun olmalı bir çok etken var.Düzgün av yapamazsınız.Mesafe gitmez hadi gitti diyelim bir tur attımı olta kıyıya gelir.Yorumlar için teşekkürler. Makinayı lrf için değil zamanında istavrit kamışı için almıştık para biriktirip yenisini alana kadar kullanabilirmiyim yoksa illaki gerek li mi ?
+1Gule gule guzel gunlerde kullanin ancak makinayi yanlis almissiniz, agirlik olarak 556gr gozukuyor.. lrf makinasinda max 240gr civari sig kafali makinalar kullanilir, maksat cok hafif takimla kucuk baligi bile hissetmektir.. makinayi aldiginiz yerle gorusmenizi ve degistirmenizi oneririm, lrf icin degil, surf icin uretilmis bir makina..