Pellegra45
Aktif Üye
- Adı
- Süleyman ÇETİN
Bu sahtenin pike(turna rengi) rengi olanı tam tatlı suluk. 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mehmet abi bu sahteler beş para etmezHooopp dedik lütfen arkadaşlar bu sahtelere laf söyleyen çarpılır![]()
Bence mükemmel bir sahte gerek erim gerek aksiyon 4x4 kaçırdığım büyük levreği bu sahteyle heyecanı yaşadım Bence mükemmel bir sahte yeterki balığa denk gelsin Aranan sahteden bende var Bu sahteler zaten sardalya modeli nasıl oluyorda tatlı su sahtesi oluyor
dediğim gibi balığa denk gelirse ufak tefekte değil trofe levrekleri toplar demedi demeyin
![]()
bi yanlış anlaşılma var heralde genel kullanımı tatlı su olduğu konusundaydı yoksa sahteden şikayetimiz yok kendi kendine wtd yapar lüfer avcılığına şahit oldumda levreğe denk gelmedim..ancak spindoctorun paylaşımlarıyla daha sık kullanmaya başlicam
Senin kara avı yaptığını biliyordum.bi tane daha söyle abi, üçleyelim![]()
nerde buldunuz adres veye telefon verirmisin.
Ben Tevfiksırrı Gür Lisesinin yanında ki orfoz balıktı sanırım mağazanın ismi ve onun paralel sokağında ki diğer bir mağazada bol miktarda lucky görmüştüm(pusula av olabilir ismi net hatırlamıyorum),hatta american shad modeli de vardı.Ama benim favorim sammyden ziyade az dalarlı olan flash minnow 9 cm, ayrıca Mersinde benimde levrek almışlığım vardır luckylenerde buldunuz adres veye telefon verirmisin.