Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bulundu Lucky Craft - Zebra MS Chost Minnnow

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Bu sahtenin pike(turna rengi) rengi olanı tam tatlı suluk.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Hooopp dedik lütfen arkadaşlar bu sahtelere laf söyleyen çarpılır:ckkmk: :D Bence mükemmel bir sahte gerek erim gerek aksiyon 4x4 kaçırdığım büyük levreği bu sahteyle heyecanı yaşadım Bence mükemmel bir sahte yeterki balığa denk gelsin Aranan sahteden bende var Bu sahteler zaten sardalya modeli nasıl oluyorda tatlı su sahtesi oluyor:mad: dediğim gibi balığa denk gelirse ufak tefekte değil trofe levrekleri toplar demedi demeyin :booo:;)
Mehmet abi bu sahteler beş para etmez :D

Elden çıkartmak istediğinde bir ara istişare Edelim :p

Mehmet1984

Üye
bi yanlış anlaşılma var heralde genel kullanımı tatlı su olduğu konusundaydı yoksa sahteden şikayetimiz yok kendi kendine wtd yapar lüfer avcılığına şahit oldumda levreğe denk gelmedim..ancak spindoctorun paylaşımlarıyla daha sık kullanmaya başlicam

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent

miller01

Yeni Üye
nerde buldunuz adres veye telefon verirmisin.
Ben Tevfiksırrı Gür Lisesinin yanında ki orfoz balıktı sanırım mağazanın ismi ve onun paralel sokağında ki diğer bir mağazada bol miktarda lucky görmüştüm(pusula av olabilir ismi net hatırlamıyorum),hatta american shad modeli de vardı.Ama benim favorim sammyden ziyade az dalarlı olan flash minnow 9 cm, ayrıca Mersinde benimde levrek almışlığım vardır luckyle :)

balık tutkudur

Aktif Üye
arkadaşlar konuyu takip edemedim, türkiyede nerden temin edebiliyoruz net söylerseniz 2 adet alacağım..