Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfer çinekop iğnesi

byLord

Üye
Adı
turan satilmis
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar
sezon açildi ilk avimi 06.09.2015 te yaptim ve bana göre gayet basarili oldu 2 adet lüferle aksam 23.00 den sabah 5 e kadar olan zamanda yaklasik 7 8 vuruşun 2 sini alabildim yemlide
igne seçimim mi yanlis acaba ustalar ?
2 no siyah wmc uzun pala iğne kullaniyorum .
Şimdiden teşekkürler

poyraz61

Üye
Adı
Ergin CANDEĞER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar
sezon açildi ilk avimi 06.09.2015 te yaptim ve bana göre gayet basarili oldu 2 adet lüferle aksam 23.00 den sabah 5 e kadar olan zamanda yaklasik 7 8 vuruşun 2 sini alabildim yemlide
Şimdiden teşekkürler
Merhaba ben Mustad 3-4 no , 3 lü takım kullanıyorum tavsiye ederim . ayrıca önde duran 2 kancanın ucları yemin köşelerine doğru yakın olarak yatırılması çok önemli çünkü genelde balık oradan ısırıyor , ilk başta bende sizin gibi 4 vuruştan 1 tanesini alırken sonradan her 4 vuruştan 3 tanesini alabildim , yaşadıklarımdan öğrendiklerim bunlar , umarım işinize yarar , rast gelsin..

exemcli

Aktif Üye
Sasame long shaft f-848 Üzmez sizi hatta daha sonra sarıkanat ve cinolarla icin kısa pala olsada sasame f 749 ile takım yaparak denemenizi tavsiye ederim çok avcidir

advedanta

Üye
Adı
CİHAN DEMİREL
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar
Şimdiden teşekkürler
Merhabalar,
Benim size tavsiyem, owner veya sesame ignelerden vazgecme. Biraz pahalidir ama cok avci ignelerdir. Mantarli dip takiminda ilk igneyi uzun pala hirsiz igneyi kisa pala kullanmani tavsiye ederim. Kullanacagin igne 1 no.