Lüfer, kofana ve levrek avı için makine tavsiyesi.

Makine ile kamış uyumu hakkında belirli bi ölçü var mı acaba, yani elimizdeki kamışa makineyi internetten alıyoruz ve hangi ölçümü dikkate almalıyız, bende 2.70 10-40 atarlı kamış var ve 3000 lik mi 2500 lük mü makine alayım diye kara kara düşünüyorum
Genelde kamışın ilk halkasının genişliğine göre kamışın boy ve atarina göre makine kombinliyorlar.. Bahsettiğiniz kamışa 3000 lik veya 4000 lik makine uygundur.. ben 4000 lik tercih ederdim..

Makine ile kamış uyumu hakkında belirli bi ölçü var mı acaba, yani elimizdeki kamışa makineyi internetten alıyoruz ve hangi ölçümü dikkate almalıyız, bende 2.70 10-40 atarlı kamış var ve 3000 lik mi 2500 lük mü makine alayım diye kara kara düşünüyorum

2.70 bir kamış için hedefteki af kofana lüferse 2500'e inmeyin bence.

Arkadaşlar birde bilya konusu tam olarak ne aynı markanın iki farklı modeli aynı fiyat hemen herşeyi aynı gibi ama biri daiwa 18 regal 3000 9+1 bilyalı biride daiwa fuego 3000 6+1 bilyalı.

Bilye kalite kalite oluyor, tuzlu suya dayanıklı falan olunca fiyat artıyor.Bazı ucuz makinelerde 15-20 bilye olmasına rağmen 2-3 bilyeli diger makineler kadar yumuşak sarım olmuyor.Makineleri elinize alıp bir kaç tur çevirin mağazada anlarsınız.Mağaza zor bu aralar kullananların yorumlarına bakıcaz artık.Bende 1000 lik ve 3000 lik iki eski kırmızı seri catana vardı,her yerine bilye taktım dönüş falan güzelleşti fakat makine ağırlaştı yani kaliteli hafif bilye makineden pahalıydı🙂

Arkadaşlar birde bilya konusu tam olarak ne aynı markanın iki farklı modeli aynı fiyat hemen herşeyi aynı gibi ama biri daiwa 18 regal 3000 9+1 bilyalı biride daiwa fuego 3000 6+1 bilyalı.
(link)

(link)

(link)

Son düzenleme:
Back