Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Bahadır, oltası suda olup sabırlı olan balığını alır artık bol balık beklememek lazım.Hay maşallah. Tebrikler. Böyle gördükçe okudukça insan daha da bir hevesleniyor
Avlarınızın ve raporlarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederimMaşallah subhanallah. Gözümüz gönlümüz açıldı.
Sağolun Tezcan Bey.Tebrikler çok güzel avlar ve kareler.Avlarınız daim olsun.![]()
TeşekkürlerTebrikler..![]()
Sağol Engin abi, baktım forumda garip muhabbetler dönüyor asayım dedim bir rapor,Maşallah bende nerede bu çocuk diyordum. daha güzelleri rast gelsin Furkan. raporlarını eksik etme![]()
Eyvallah Sabri abi.Maşallah ellerine sağlık
Teşekkürler Emre, ayakta uyumaResmen uykum açıldı Furkan Abi, ellerine sağlık bereketli avların olsun...
Sağolasın Ercüment Abi.Maşallah diye'lim Furkan,, Afiyet olsun Kardeşim,
Boğaz'da sahi'lde bun'ların dede'lerini- nine'lerini bekliyoruz!![]()
Eyvallah Cem abim, beraber olsun.Tebrikler Furkan çok güzel avlar yapmışsın
iyi eğlenceler
rast gelsin.
Sercan abi sağolasın, sanada rastgelsin.tebrikler furkan bu güzel avların ve paylaşımların daim olsun inşallah bizleri heyecanlandırmaya devam et kardeşim bol trofeli avlar dilerim rastgelsin
Calış seninde olur derler bizim reislerVay arkadaş, biz çinekop tutamadık daha adam kofana tutuyor, yok yok ben şikayet butonuna basıyorum
Vallahi şimdi çinekop tutsam resmini koyasım gelmez, o nedir öyle.
Haftasonu gidesim vardı hevesim kaçtı senin yüzünden![]()
Çalışıyorum işte, sabah-8 akşam-5 daha ne çalışayımCalış seninde olur derler bizim reisler
Nicki'nin hakkını ver, sende tutacaksin ama yemegimi paylasirim yemimi paylaşmam.