Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfer ve levrek için banko sahte önerisi (bugün alinacak)

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar spin seti tamamladım 1 2 tane de sahte almam gerek. Anadolu yakası kuleli ve kandilli arası avlanırım. Avcılığı en iyi uygun fiyata lüfer için ne önerirsiniz?

Ayrıca şile tarafında kumsaldan levrek için ne önerirsiniz?

Kamış 10-40 atarlı..

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Kendo seabass minnow 125f kodu 13 olan limon benim çantamın olmassa olmazı ve bu sene çantama ilk defa giren ve 2 tene lüfer yakaladığım 29 numara bunları tavside ederim fiyatlarıda çoğu sahteye göre uygun sahteler

Ekli dosyalar

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kendo seabass minnow 125f kodu 13 olan limon benim çantamın olmassa olmazı ve bu sene çantama ilk defa giren ve 2 tene lüfer yakaladığım 29 numara bunları tavside ederim fiyatlarıda çoğu sahteye göre uygun sahteler
Çok teşekkürler hocam tavsiye için. Messengerdan sabah sizinle mi konuşmuştuk? Birde limonu levrek ağırlıklı kullanıma mı inerdiniz acaba?

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Çok teşekkürler hocam tavsiye için. Messengerdan sabah sizinle mi konuşmuştuk? Birde limonu levrek ağırlıklı kullanıma mı inerdiniz acaba?
Yok benimle konuşmadınız valla ben ikisinide kullanıyorum limon ile daha çok levrek avi yaptım hem gece hemde gündüz iş yapıyor hatta gece 24 numara ile balık alanlarıda gördüm

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yok benimle konuşmadınız valla ben ikisinide kullanıyorum limon ile daha çok levrek avi yaptım hem gece hemde gündüz iş yapıyor hatta gece 24 numara ile balık alanlarıda gördüm
Hocam misak daha ufak silikonlari bu kamışla atmak için. Bir sistem kurşun ya da ağır jig head vb gibi çözümler varmi?

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Hocam misak daha ufak silikonlari bu kamışla atmak için. Bir sistem kurşun ya da ağır jig head vb gibi çözümler varmi?
Ufak silikon için bir şey diyemem ama ağır jig head ler mevcut savage nin böyle silikonları var çantamda mevcut ama hiç kullanmadım açıkçası ben genelde maket balık kullanmayı seviyorum ve tercih ediyorum.

Ekli dosyalar

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ufak silikon için bir şey diyemem ama ağır jig head ler mevcut savage nin böyle silikonları var çantamda mevcut ama hiç kullanmadım açıkçası ben genelde maket balık kullanmayı seviyorum ve tercih ediyorum.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Kendodan önerdiğiniz 2 ürünü de satın aldım iyi akşamlar.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Su üstü sahte ile lüferi istanbul'da ne civarda aldınız hocam ya sığ su mu?