Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfer ve Levrek İçin Öneri

ozqur17

Yeni Üye
Adı
Özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar,

Kamış ve makineler hakkında pek bilgiye sahip değilim. Babam lüfer ve levrek avına gidiyor ve son gidişinde 2 kilogramlık bir levrek almış ancak kamışı kırılmış. Hem gerçek hem de sahte yem kullanıyor. Ne makinesi kullandığını bilmiyorum. Doğum günü hediyesi alacağım için ona bu konuda soru soramadım. Bütçem maksimum 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Öncelikli olarak kamış almayı düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek değerli abilerimin tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim..

ozqur17

Yeni Üye
Adı
Özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Güncel...

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz ustalar yardımcı olmaya çalışır. Babanız hangi bölgede av yapıyor kaç Gr mlık sahteler kullanıyor vs...

ozqur17

Yeni Üye
Adı
Özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biraz daha ayrıntılı bilgi verirseniz ustalar yardımcı olmaya çalışır. Babanız hangi bölgede av yapıyor kaç Gr mlık sahteler kullanıyor vs...
O konuda pek bilgim yok :)) göz kararı bir şey söyleyebilirim. bazen kurşun bağlı şekilde atıyorlar. Tahminimce 20-40 gr arası olabilir. Fakat yarın çaktırmadan soracağım o zaman daha net bilgiye sahip olabilirim. Bölge olarak Çanakkale yani kum ve kayalık.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kirilan kamisinin modelini ve atarini da sorar misiniz? Ona gore yardimci olmaya calisalim..

ozqur17

Yeni Üye
Adı
Özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kirilan kamisinin modelini ve atarini da sorar misiniz? Ona gore yardimci olmaya calisalim..
Hocam selamlar, babamın dediğine göre Dam Camaro Spin 240 CM 20-40 Gr Spin Kamışı varmış ama bu gram olayının düşük olanından yokmuş onda. Örnek 5-25 gram vs. Canlı yem için kamışı vs varmış. Ondaki sahte yemler düşük gram olduğu için atamıyormuş. Uzunluk olarak 240 cm den fazla olabilirmiş.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Daiwa ballistic 2.44 ve 7.28 atarlisini tavsiye ederim.. bikac yerden fiyat bak, sonra ben sana en iyi fiyat olarak bir bayiye yonlendirerek yardimci olacagim.. ozelden sorabilirsin.. baska tavsiyelerde illa ki olacaktir..

ozqur17

Yeni Üye
Adı
Özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Daiwa ballistic 2.44 ve 7.28 atarlisini tavsiye ederim.. bikac yerden fiyat bak, sonra ben sana en iyi fiyat olarak bir bayiye yonlendirerek yardimci olacagim.. ozelden sorabilirsin.. baska tavsiyelerde illa ki olacaktir..
Selamlar hocam şimdi şöyle bir durum var. Sürekli alacak bir maddi durumumuz olmadığı için fiyat performans ürünü de olabilir. Fiyatına baktımda bu bütçeye çıkmam imkansız. Maksimum Bütçem 1000-1500 TL arası.