Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfere Devam :)

Ozkanartuc

Aktif Üye
İşim olmasa atlıyıp helicemde bu hafta sonu antalyadayım
Ben yolu biliyorum abi,Salih'in açtığı konuları görünce benim de içimden geçenler bunlar. :))

Tebrikler Salih güzel balıklar almışsın yine, çandarlı,bademli,dikili ve ayvalığı kıyı boyunca 100 metre açıktan ağ ile çevir yazın biz gelene kadar kaçmasın balıklar. :))

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
@SaLih alacagin olsun beni baska yerlere götürdün diye şüphe duymaya başladim artik:rolleyes:
Şaka Bir yana valla kendim tutmuş kadar mutlu oluyorum
Azmin Sonu işte
Daha büyüklerine insallah

ocormanck

Aktif Üye
Adı
Osman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lüfer candır :) Afiyet olsunn

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Herkese çok teşekkürler :)

@YEKTA @Ozkanartuc Beklerim Yekta Abi, Özkan Abinin dediği gibi ben balıkların etrafını çevireyim kaçmasınlar siz gelene kadar :D
@tolga1903 :D :D :D Kaçışmalara falan şahit oldun en azından Tolga Abi :D Ama balıkları başka yerden mi yakaladım acaba :p :D

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Herkese çok teşekkürler :)

@YEKTA @Ozkanartuc Beklerim Yekta Abi, Özkan Abinin dediği gibi ben balıkların etrafını çevireyim kaçmasınlar siz gelene kadar :D
@tolga1903 :D :D :D Kaçışmalara falan şahit oldun en azından Tolga Abi :D Ama balıkları başka yerden mi yakaladım acaba :p :D
Tek tessellimde kaçişmamı yoksa katliammıydı bilemiyorum ama benim ayagım kadar kuyrugu gördüm.
Sen oralara dikkat et benim bu hafta Cumaya kadar belli olucak gelip gelmemem

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Antalyaya gelmeden önce 13 cm e atlamayan balıkları @özkan artuç ile birlikte 11 cm takalım dediğimde aldık hatta birisi daha önce 5 cm ile show yaptı