KayaBalığıKaya
Daimi Üye
- Adı
- Uluç
öhmm efendime söyliyim, sabah ezanı ile kalktım çayımı kahvemi alıp yollara düştüm. Lakin inanır mısınız? hiç balık tutabileceğim içimden gelmiyordu. Anca olta atar, temiz hava falan filan diyordum, ama kazın ayağı öyle değilmiş. Güneş tepede olmasına rağmen açıklardan bu balığı kandırabildim, 3 kuruşluk sahteye gelmesi de ayrıca ilginçti.
Tabii balığı tutunca bende bir sevinç eyvah eyvah, yolda tek başıma yürürken genelde ketum ve asık bir suratım olur, ama bu sefer nasıl bir enerji, yaşam sevinci geldiyse... ağaçlar ne güzel, kuşlar ne güzel diye diye dolaşıyorum. Yolda sızmış bir ayyaşı öpecektim çevredekiler zor tuttu
.
Neyse efenim gangnam style dans mevsimi açılmış sanırım, hadi herkesin oltası bereketli olsun.
Bu seferlik kısa tuttum rapor daha sonraki raporları uzun uzun yazarım gene.
Kamış: Beastmaster 4.30 200 gr atarlı
Makine: Ultegra 10000 xsb
Sahte: Merak eden mesaj atsın.
Ağırlık: 150 gr
Sahte bedeni: 0.28 oscar invisiline
Tabii balığı tutunca bende bir sevinç eyvah eyvah, yolda tek başıma yürürken genelde ketum ve asık bir suratım olur, ama bu sefer nasıl bir enerji, yaşam sevinci geldiyse... ağaçlar ne güzel, kuşlar ne güzel diye diye dolaşıyorum. Yolda sızmış bir ayyaşı öpecektim çevredekiler zor tuttu
Neyse efenim gangnam style dans mevsimi açılmış sanırım, hadi herkesin oltası bereketli olsun.
Bu seferlik kısa tuttum rapor daha sonraki raporları uzun uzun yazarım gene.
Kamış: Beastmaster 4.30 200 gr atarlı
Makine: Ultegra 10000 xsb
Sahte: Merak eden mesaj atsın.
Ağırlık: 150 gr
Sahte bedeni: 0.28 oscar invisiline