Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfere gel, ama bir Messi değil tabii...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
öhmm efendime söyliyim, sabah ezanı ile kalktım çayımı kahvemi alıp yollara düştüm. Lakin inanır mısınız? hiç balık tutabileceğim içimden gelmiyordu. Anca olta atar, temiz hava falan filan diyordum, ama kazın ayağı öyle değilmiş. Güneş tepede olmasına rağmen açıklardan bu balığı kandırabildim, 3 kuruşluk sahteye gelmesi de ayrıca ilginçti.
Tabii balığı tutunca bende bir sevinç eyvah eyvah, yolda tek başıma yürürken genelde ketum ve asık bir suratım olur, ama bu sefer nasıl bir enerji, yaşam sevinci geldiyse... ağaçlar ne güzel, kuşlar ne güzel diye diye dolaşıyorum. Yolda sızmış bir ayyaşı öpecektim çevredekiler zor tuttu :D .
Neyse efenim gangnam style dans mevsimi açılmış sanırım, hadi herkesin oltası bereketli olsun. :D
Bu seferlik kısa tuttum rapor daha sonraki raporları uzun uzun yazarım gene.

Kamış: Beastmaster 4.30 200 gr atarlı
Makine: Ultegra 10000 xsb
Sahte: Merak eden mesaj atsın.
Ağırlık: 150 gr
Sahte bedeni: 0.28 oscar invisiline

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
uluç ilk tebrik benden gelsin nicelerine inşallah . Mutluluk nekadar yakın insana değilmi yeterki şartlar oluşsun bazen küçük bir tebesssüm bazen alınan bir haber bazan böyle umulmadık bir misafirle geliyor ....

helaldılı

Daimi Üye
Adı
adem demirtaş
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler kardeş keyifli bir av insanı nasıl etkiliyor çok güzel anlatmışsın bütün avların balıklı olsun

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
boşuna dememişler balık sağlıklıdır diye.Hem bedene hem ruha :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
uluç ilk tebrik benden gelsin nicelerine inşallah . Mutluluk nekadar yakın insana değilmi yeterki şartlar oluşsun bazen küçük bir tebesssüm bazen alınan bir haber bazan böyle umulmadık bir misafirle geliyor ....
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ve evet pek peşinde koşturarak gelen bir şey değil mutluluk huzur. Hayat doğal akışında ne verecekse veriyor gerisi yalan.
Tebrikler kardeş keyifli bir av insanı nasıl etkiliyor çok güzel anlatmışsın bütün avların balıklı olsun
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlere gelsin.

vay reis ya tebrikler.
tek rakibimsin :)
Tek rakibim THY :D

boşuna dememişler balık sağlıklıdır diye.Hem bedene hem ruha :D
Aynen öyle balık tutarken gösterilen çaba bile eğlenmek için yeterli, birde yapıştırınca daha güzel oluyor.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
tebrikler,balık varsa neşe var diyorsun yani,allah oltanı boş bırakmasın

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Tebrikler ortak daha irileri de rastgelsin :)

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Tebrikler Uluç. Devamı da gelir inşallah.