Lüfer'in havası yeter...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim, balık harika, bende çok üzülmüştün bir önceki hafta balığa çıkamadan Yaşar abi ile geri dönüşümüze, sizde de aynı şanssızlık olmamasına sevindim, Tarık abi zaten misafir perverliliği ile, hoş muhabbeti ile aranılan dostlardan, bu havalardan sonra balıkta iyice av vermeye başlayacaktır diye ümit ediyorum 🙂, bayramda bende Silivri de olacağım, haberleşip beraberde av yapabiliriz...Tekrar tebrikler...

Yaparız kardeşim. O kadar takım bağladık güzel bir av yaparız artık.

Tebrik ederim. Daha iyileri de rastgelsin. Bende Avcılarda oturdum 3-4 sene. Anlattığın avı okurken tekrar İstanbula döndüm valla Süleyman abi. Eline sağlık. Bol lüfer haberleri gelir inşallah oralardan, sizden kaçanlarıda İskenderuna bekliyoruz artık. Selamlar.

Teşekkür ederim Hüseyin, seni tekrar buralara getirebildiysem ne mutlu bana 🙂

Lüfer haberleri her geçen gün iyiye gidiyor, umarım beklentimiz doğrultusunda da av verir. Sizin oralara gelmesi biraz gecikebilir ama nihayetinde döngüsünü tamamlayacaktır 😉

Her zaman rast gelsin...

Eline sağlık Süleyman abi özlemişim uzun uzun rapor okumayı, Kısmetinizi almışsınız balıklarda epey yakışıklı, Biz de Tarık abimin kulubesinin müdavimlerindeniz az sabah etmedik orada🙂
Devamına Rastgele...

Tebrik ederim, balık harika, bende çok üzülmüştün bir önceki hafta balığa çıkamadan Yaşar abi ile geri dönüşümüze, sizde de aynı şanssızlık olmamasına sevindim, Tarık abi zaten misafir perverliliği ile, hoş muhabbeti ile aranılan dostlardan, bu havalardan sonra balıkta iyice av vermeye başlayacaktır diye ümit ediyorum 🙂, bayramda bende Silivri de olacağım, haberleşip beraberde av yapabiliriz...Tekrar tebrikler...

Ümit'cim,

Hafta başından beri aklım hep denizdeydi, ne yaptım ne ettim ben de bilmiyorum ama bir şekilde denizde olmayı planladım. Kafamdaki hesap Cuma-Cumartesi-Pazar günü tamamen denizde, balık peşinde olmak vardı. Hava raporlarını yakınen takip ettim ama Cuma günü öğleden sonra esmeye başlayan fırtınadan hiç haberim olmadı ki, öğrendiğim kadarıyla kestane karası fırtınasıymış. Neyse ki, ertesi güne devam etmeyeceğini öğrendiğimde çok sevindim ama Cuma akşamı denize çıkmak hayal oldu.

Yaşar ile aynı mevzuyu yaptık, yine çıkamayacakmıyız diye düşünmeden edemedik. Cumartesi sabah suyuna çıktık, hava kalmıştı ama benim hiç sevmediğim solağanlar vardı. Bu dalgalar beni eritiyor, avın ortasında yine midem bulanmaya başladı ve keyfim kaçtı. Ama benim derdim, Yaşar'a balık yakalatmaktı, onca uğraşmaya rağmen ancak iki balık alabildik. Sonuçta Yaşar balık tutamadı belki ama balıksız eve dönmeyecekti, bu da beni çok sevindirmişti 😉

Tarık için ayrı bir sayfa açmak lazım, adam gibi adam hatta adamın dibi 🙂 Onunla eskiden gelen bir diyaloğumuz vardı ama hiç bu kadar uzun boyutlu görüşme şansımız olmamıştı. O, iltifat ettiğimiz söylüyor ama gerçekleri konuşuyoruz, gerçekten çok içten ve sıcakkanlı bir arkadaşım, beni bu konuda hiç yanıltmadı. Onu tanıdığım ve arkadaş olduğum için gururluyum ve çok mutluyum 😉

Balık haberleri her geçen gün iyiye gidiyor, sanırım bayramda herkes balık yakalayacak. Henüz bayram için ne yapacağıma karar vermedim ama İstanbul'da olursam balığa çıkacağım. Umarım birlikte de oluruz ve hoş sohbet eşliğinde Lüfer'leri kandırırız 😉

Ve, yorumların için teşekkür ederim 🙂

En kısa zamanda görüşmek üzere, sağlıcakla kal...

Back