Lüfer'in havası yeter...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değerli ağabeyim, avı tüm heyecanıyla ve olması gerektiği gibi yaşamış ve özenle kurduğun cümlelerinle, şahane bir raporla bizlere de yaşatmışsın yine. Oltan balıkla dolmasa bile tavan dolmuş, gönlün muhabbete doyamasa bile miden Sultan'a doymuş 😉 Afiyetolsun diyor ve dört gözle yeni raporlarını bekliyorum ağabeyim. Her zaman rasgelsin...

tebrıkler çok guzel bır av olmuş....bu aralar kumburgaz selımpaşa ve silivri güzel lüfer yapıyor...bilhassa pazar sabahı ve gun boyu lüfer yaptı....hava bozmasa hafta arasıda kaçacaktık ama malesef hava şartları çok kötü...zargana guzelce taraflarında çok bol 2*3 saatte 20 adet kadar yakaladık.... bu arada lüfer sabah suyunda rapala arkası çalışıyor ancak öglen akşam suyunda canlı zargana çok daha verımlı...sevgiler...

Yoğunluktan Lüferi yoklama fırsatı bile bulamadım 🙂 Siz balıkları mangala bile atmışsınız 😛

Tebrik ederim, güzel açılış olmuş.

abi selamlar bu gece karadan av silivri tarıfında olursa bende katılmak isterim kabul ederseniz

Merhaba Murat, ben haftasonları silivri de oluyorum, eğer denk gelirsek tabiki beraberde avlanabiliriz, sen silivrideki balık durumları ile ilgili bilgileri (link) bölümünden güncel tutarsan haberleşmiş oluruz 🙂.

Merhaba Murat, ben haftasonları silivri de oluyorum, eğer denk gelirsek tabiki beraberde avlanabiliriz, sen silivrideki balık durumları ile ilgili bilgileri (link) bölümünden güncel tutarsan haberleşmiş oluruz 🙂.

balık durumu için cok uğrasıyorum denemeler sonuc verdimi haberdar olunucak mesela selimpaşada arkadaslar gecen hafta kurtla 2 karagöz aldılar şimdilik sadece bu insallah daha iyilerinide paylasıcam

Back