Lüfer'in havası yeter...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süleyman abi yine tadına doyum olmayan bir sunum yapmışsın.Güzel bir hafta sonu geçirdiğine sevindim.Sen lüferlere ,lüferlerde sana kavuşmuş 😉Zargana olayını çözüme kavuşturup bu hafta sonu çıkabilirsek bizi neler bekliyor şimdiden merak ediyorum🙄.Lüfer abileri fazla boş bırakma🙂Avlarının devamını dilerim.Rastgelsin...

Hey maşallah, kıskanmadım desem yalan olmaz çünkü ikinizi de çoook seviyorumm 😀 Kendim tutmuş kadar sevindim, umarım bana da nasip olur bu güzellerle sezonu açmak hala balığa çıkamadım 🙁 Rapordan zaten keyif akıyor klavyenden bal damlıyor Süleyman ağabey 🙂 Hergün rapor açsan yandık artık 300 kilo oluruz kahve içmekten 😀 Yaşar abim herşeye gerektiği kadar zaman ayırmayı bilen bizim kadar deli olmayan bir abimiz, ailesine de balığa da ayrı ayrı zaman ayırmayı biliyor ve bu konuda örnek teşkil ediyor, büyük fedakarlık yaparak zaman ayırıdığını bildiğim için onun balıksız dönmemiş olması beni herzaman sevindirmiştir 🙂 Umarım birlikte de bir org yaparız malum askere gidecem ya ondan 😀

Kıskanmalısın tabi Selo'can, sen fuarda iken Yaşar ile organize olduk ve seni kıskandırmak için bu organizasyonu yaptık 😀😀😀

Hergün rapor açacak malzeme kimde var yahu, üstelik benim halim senden beter olurdu 😛

Biz illa ki, balığı bulur eve öyle döneriz dermişim 😛

Sen askere gitmeden birlikte bir av yaparız, merak etme, sana Lüfer tutturmadan askere göndermeyeceğiz 😉

Teşekkür ederim Selahattin kardeşim. 🙂 mutlaka lüfere gidelim aklımda güzel bir plan var.

Nedir plan kardeşim 😉

Anlık güzel planları severiz🙂

Her zaman Ümit'cim 😉

Memnuniyetle. . Karadan gece avı ?

Anlaşıldı, yukarıdaki mesaj cevaplanmış 🙂

Valla karadan gece avı için epey bir masraf yaptım inanmıyorsanız Hamdiye sorun 😀

Neden Hamdi'ye soralım yahu, ne dediysen doğrudur Selo'can

Selahattin'in güzel bir merası var gece avı için 🙂.

Neresiymiş bu mera, meraklandım şimdi 😀😀😀

Abi şuanda heryer yapıyor tahminimce hava tam lüfer havası bana farketmez yeter ki gönüller bir olsun 🙂

Gönüller bir ama işler bir değil

Değerli ağabeyim, avı tüm heyecanıyla ve olması gerektiği gibi yaşamış ve özenle kurduğun cümlelerinle, şahane bir raporla bizlere de yaşatmışsın yine. Oltan balıkla dolmasa bile tavan dolmuş, gönlün muhabbete doyamasa bile miden Sultan'a doymuş 😉 Afiyetolsun diyor ve dört gözle yeni raporlarını bekliyorum ağabeyim. Her zaman rasgelsin...

Teşekkür ederim Can 😉

Bu av güncesinde her türlü doyuma ulaştım, keyif aldım. Özellikle muhabbet kısmı hiçbir şeye değişilmez 😉

Devamı çok yakında burada olacak 😀😀😀

Sana da her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

tebrıkler çok guzel bır av olmuş....bu aralar kumburgaz selımpaşa ve silivri güzel lüfer yapıyor...bilhassa pazar sabahı ve gun boyu lüfer yaptı....hava bozmasa hafta arasıda kaçacaktık ama malesef hava şartları çok kötü...zargana guzelce taraflarında çok bol 2*3 saatte 20 adet kadar yakaladık.... bu arada lüfer sabah suyunda rapala arkası çalışıyor ancak öglen akşam suyunda canlı zargana çok daha verımlı...sevgiler...

Teşekkür ederim Murat 🙂

Oralardan gelen haberler ağzımın suyunu akıtmaya yetiyor ama biz Maramara Ereğlisi'nden yana mera hakkımızı kullandık, kısmet böyleymiş. Havanın can sıkıcı olmasına yapabileceğimiz bir şey yok, o da lazım ama bizim için çok güzel havalar yakında kendini gösterecektir 😉

Zargana'yı bulduğumuz çok mera var ve genelde kendimiz yakalıyoruz. Ancak bazen kısır döngü yaşanıyor, bu hafta da onlardan biriydi. Pazar günü Zargana ve Lüfer meraya girmişler ama ben denize çıkmadım 😉

Canlı zarganamız olduğunda kesinlikle "canlı" kullanıyoruz ve her zaman verim alıyoruz. Rapala ya da kaşık arkası da diğer seçenekler, buna ek olarak canlı takımına ölü Zargana ile de avlanıyoruz. Merada Lüfer olduğunda her türlü saldırıyor, kılçığa bile geliyor ama olmadığında canlı Zargana, İlerya, İzmarit ve İstavrit de yalan oluyor 😀

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Yoğunluktan Lüferi yoklama fırsatı bile bulamadım 🙂 Siz balıkları mangala bile atmışsınız 😛

Tebrik ederim, güzel açılış olmuş.

Fuar hazırlığı, fuar dönemi ve sonrası seni epeyce yordu Hamdi ama sen kısa zamanda aradaki farkı kapatırsın, bundan şüphem yok 😉

Anlatım ve görsellik,tek kelime ile mükemmel.Hepinizi candan kutluyorum ve başarılı bu güzel avlarınızın devamını diliyorum.Ekibe kucak dolusu sevgiler..

abi selamlar bu gece karadan av silivri tarıfında olursa bende katılmak isterim kabul ederseniz

Silivri tarafına geçtiğimizde genelde tekne ile avlanıyoruz Murat ama karadan yapacağımız avlar olması durumunda tabiki sen de bizlere katılabilirsin. Hem tanışırız hem de biriki satır hoş sohbet ederiz. Balık da yakayabilirsek tadından yenmez 😉

Merhaba Murat, ben haftasonları silivri de oluyorum, eğer denk gelirsek tabiki beraberde avlanabiliriz, sen silivrideki balık durumları ile ilgili bilgileri (link) bölümünden güncel tutarsan haberleşmiş oluruz 🙂.

Özgür İstanbul'a döndü, bu konu umarım havada kalmaz 😉

balık durumu için cok uğrasıyorum denemeler sonuc verdimi haberdar olunucak mesela selimpaşada arkadaslar gecen hafta kurtla 2 karagöz aldılar şimdilik sadece bu insallah daha iyilerinide paylasıcam

Bekliyoruz Murat 😉

Süleyman abi yine tadına doyum olmayan bir sunum yapmışsın.Güzel bir hafta sonu geçirdiğine sevindim.Sen lüferlere ,lüferlerde sana kavuşmuş 😉Zargana olayını çözüme kavuşturup bu hafta sonu çıkabilirsek bizi neler bekliyor şimdiden merak ediyorum🙄.Lüfer abileri fazla boş bırakma🙂Avlarının devamını dilerim.Rastgelsin...

Teşekkür ederim Murat 🙂

Bu sene Lüfer'lerin benden çekeceği var. Hem karadan hem de tekne ile peşlerinde olacağım 😉

Sanırım bu haftasonu hava denize çıkmaya müsait olmayacak ama karadan av yapmamıza engel oluşturmayacak 🙂

Devamı yakında burada olacak ve sana da rast gelsin...

Back