Lüfer'in havası yeter...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eline sağlık Süleyman abi özlemişim uzun uzun rapor okumayı, Kısmetinizi almışsınız balıklarda epey yakışıklı, Biz de Tarık abimin kulubesinin müdavimlerindeniz az sabah etmedik orada🙂
Devamına Rastgele...

Teşekkür ederim Gökhan'cım 🙂

Kısmetimizi aldık ama Yaşar'ın da dediği gibi kasabın önündeki kediler gibiydik 😀

Gerçi aramızda teklif yok, kime ne lazımsa paylaşırız ama kendi yakaladığın balığın keyfini anlatmaya kelimeler yetmez, bunu sen de iyi bilirsin 😉

Tarık içi ne söylesek azdır, adam gibi adam, onu tanıdığım için çok mutluyum. Ayrıca o gece kulübesini bizlere açarak bizlere ne kadar değer verdiğini göstermiş oldu, bunu unutmam mümkün değil ki, o kulübede eminim daha çok muhabbetimiz olacak 🙂

Devamı mutlaka gelecek Gökhan'cım, iyi haberler gelmeye devam ediyor. Yeter ki, oltamız suda olsun, kısmetimizi mutlaka alırız 😉

Sana da rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Tebrikler... Çok güzel av olmuş.. İmrenerek takip ediyorum paylaşımlarınızı...

Dostluğunuz, muhabbetiniz, neşeniz ve avınız daim olsun, Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Balıklar çok güzel... Umarım bir gün bize de nasip olur....

Tebrikler... Çok güzel av olmuş.. İmrenerek takip ediyorum paylaşımlarınızı...

Dostluğunuz, muhabbetiniz, neşeniz ve avınız daim olsun, Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Balıklar çok güzel... Umarım bir gün bize de nasip olur....

Teşekkür ederim İbrahim 🙂

Her işte olduğu gibi bu işlerde de elimden geldiğince herşeyin iyisini yapmaya çalışıyorum, bunu da başardığımı düşünüyorum. Gönüller bir olunca aşılmayacak engel yoktur, bizlerde bu işe gönülden bağlıyız, birbirimizi tamamladığımızda güzel işler çıkıyor 😉

Dilerim bir gün sana da kısmet olur. Ayrıca, yolun bu taraflara düşerse hem bir iki satır hoş sohbet yaparız hem de kısmetimizi birlikte arayabiliriz, kapım her zaman açık, yeter ki, gönüller bir olsun

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Süleyman Bey , sizin gibi değerli büyüklerimizle tanışabilmeyi ve hayat tecrülerinizden yararlanmayı çok isterim.. Şuanki şartlarda zor, ama nasip....

Raporlarınızı okumak ayrı bir zevk, öncesi sonrası, fotoğraflarınız... Resmen bize o anı yaşatıyorsunuz.. Uzun zamandır internette değişik forumlara üyeyim. Bunlardan birisi zıpkınla alakalı ve oldukça bilinen bir site... Ama ne orda ne başka bir forumda av güncesini, raporunu okurken bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum...

Emeğinize sağlık....

Süleyman Bey , sizin gibi değerli büyüklerimizle tanışabilmeyi ve hayat tecrülerinizden yararlanmayı çok isterim.. Şuanki şartlarda zor, ama nasip....

Raporlarınızı okumak ayrı bir zevk, öncesi sonrası, fotoğraflarınız... Resmen bize o anı yaşatıyorsunuz.. Uzun zamandır internette değişik forumlara üyeyim. Bunlardan birisi zıpkınla alakalı ve oldukça bilinen bir site... Ama ne orda ne başka bir forumda av güncesini, raporunu okurken bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum...

Emeğinize sağlık....

İbrahim,

Öncelikle senin için sakıncası yoksa Süleyman'ı tercih ederim 🙂

Kısmetten öteye geçilmez ama hayat devam ettiği sürece karşımıza neler çıkacağını bilemeyiz. "Gün doğmadan, neler doğar" derler, nasip, kısmet diyelim. Umarım yakın gelecekte aynı ortamda buluşabiliriz 🙂

Hakkımdaki düşüncelerin için de teşekkür ederim. Örnek aldığım ağabeylerimin izinden gitmeye çalışıyorum, gördüğüm o ki, iyi yoldayım. Rapor hazırlarken önce kendim beğenmeliyim, düşüncesi ile hareket ediyorum. Raporların çoğu kimse tarafından okunmadığını biliyorum ama arada okuyanların olduğunu duymak beni daha iyilerini yapmaya yöneltiyor. Bu böyle geldi bundan sonra da böyle devam edecek 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal...

Hey maşallah, kıskanmadım desem yalan olmaz çünkü ikinizi de çoook seviyorumm 😀 Kendim tutmuş kadar sevindim, umarım bana da nasip olur bu güzellerle sezonu açmak hala balığa çıkamadım 🙁 Rapordan zaten keyif akıyor klavyenden bal damlıyor Süleyman ağabey 🙂 Hergün rapor açsan yandık artık 300 kilo oluruz kahve içmekten 😀 Yaşar abim herşeye gerektiği kadar zaman ayırmayı bilen bizim kadar deli olmayan bir abimiz, ailesine de balığa da ayrı ayrı zaman ayırmayı biliyor ve bu konuda örnek teşkil ediyor, büyük fedakarlık yaparak zaman ayırıdığını bildiğim için onun balıksız dönmemiş olması beni herzaman sevindirmiştir 🙂 Umarım birlikte de bir org yaparız malum askere gidecem ya ondan 😀

Hey maşallah, kıskanmadım desem yalan olmaz çünkü ikinizi de çoook seviyorumm 😀 Kendim tutmuş kadar sevindim, umarım bana da nasip olur bu güzellerle sezonu açmak hala balığa çıkamadım 🙁 Rapordan zaten keyif akıyor klavyenden bal damlıyor Süleyman ağabey 🙂 Hergün rapor açsan yandık artık 300 kilo oluruz kahve içmekten 😀 Yaşar abim herşeye gerektiği kadar zaman ayırmayı bilen bizim kadar deli olmayan bir abimiz, ailesine de balığa da ayrı ayrı zaman ayırmayı biliyor ve bu konuda örnek teşkil ediyor, büyük fedakarlık yaparak zaman ayırıdığını bildiğim için onun balıksız dönmemiş olması beni herzaman sevindirmiştir 🙂 Umarım birlikte de bir org yaparız malum askere gidecem ya ondan 😀

Teşekkür ederim Selahattin kardeşim. 🙂 mutlaka lüfere gidelim aklımda güzel bir plan var.

Back