Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lütfen bilen kişi yardımı

Bahri35

Yeni Üye
Adı
Bahri Ak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba.Aranıza yeni katıldım ve çok mutlu oldum kendim gibi balık aşıklarını görünce.
Soruma geçeyim daiwa emcast 500 sport modeli makinam var kıyıdan avlanıyorum ancak makinama birtürlü misina bulamadım.Alıyorum esnek çıkıyo ve buda beni delirtiyo kamış surf kamış makinama uygun Esnemeyen tavsiye ettiğiniz ürün varmıdır acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Hoşgeldiniz
Örgü ip (braid) kullanmayı denediniz mi hiç? Uzak atım yapıyorsanız mono misinaların hemen hemen hepsi esner. Esnesin istemiyorsanız ip kullanın derim.

Bahri35

Yeni Üye
Adı
Bahri Ak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Hoşgeldiniz
Örgü ip (braid) kullanmayı denediniz mi hiç? Uzak atım yapıyorsanız mono misinaların hemen hemen hepsi esner. Esnesin istemiyorsanız ip kullanın derim.
İp misina denedim daha önce ancak uzak atış sıkıntısı yaşadım o yüzden misinaya döndüm.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Esnemeyen misina sert misina olur sert misinada çok fazla atıp sarınca bi süre sonra gam yapar kıvır kıvır olur o zaman daha çok canınızı sıkar misina o yüzden ip misina daha iyi olur esnemeyen istemiyorsanız

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fc misinalar esnemez ancak onlar da makineye sarilmaz. En dogru cozum ip misina.

Bahri35

Yeni Üye
Adı
Bahri Ak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Esneme mutlaka olucak ben tam açıklayamadım derdimi.Şöyşe söyleyeyiö benim kullandığım misina çok esniyo sizin bildiğiniz surf için uygun varmıdır ?

romeo

Üye
Adı
ahmet
selamlar bende okuma trio txs 60 var üzerinde shimano technium (siyah ) 0,30 m sarılı oldukça memnunum esneme gam yapma vs yaşamadım isterseniz inceleyin aklınızda bulunsun

Bahri35

Yeni Üye
Adı
Bahri Ak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selamlar bende okuma trio txs 60 var üzerinde shimano technium (siyah ) 0,30 m sarılı oldukça memnunum esneme gam yapma vs yaşamadım isterseniz inceleyin aklınızda bulunsun
Teşekkürler inceliycem