Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lütfen Yardım..zodiac Bot

Turna-man

Yeni Üye
Adı
İbrahim Akkoyun
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba. Oğlum 16 yaşında balık avı konusunda oldukça iyi. Yüzmeyi kendisi öğrendi ders almadı. Tatlı suda kullanmak amacıyla Zodiac bot hayali var ve çok istiyor. Ben yüzme bilmediğim icin yalnız binecek. Sizce bu yaştaki bir delikanlının bot sahibi olması ve tek başına kullanması doğru mudur,
riskli midir? Siz olsaydınız ne yapardınız? Çok teşekkürler herkese

Mustafa_35

Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yüzmeyi kendisi ne kadar öğrendi ? izin versen bir türlü vermesen bir türlü 18 yaş sınırı koyardım yerinizde olsam kıyıdan avlansın 18 ine kadar yada bulunduğunuz yerde avlanan büyük abileri varsa birlikte açılsınlar tecrübesi olsun 16 yaşında çok heveslidir şuan ama suylada şaka olmaz ben olsaydım tek başına tecrübesi olmadan kesinlikle izin vermezdim

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Kesinlikle uygun degildir. Bu motorsiklet kullanmaya bezemez. Bir kaptanla beraber uzun zaman acildiktan sonra tecrube kazanip havayi duyu riskleri ve cozumleri ogrendikten sonra tekbasina cikmasi uygun olur. Akdi durumda buyuk bir tehlike soz konusudur. Haberlere malesef diye baslaklarla cikmak istemiyorsa uzak dursun. Ben 30 yili askin bu isi yapiyorum hala her cikisimda biraz tedirginimdir.

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
her ne kadar yüzme biliniyor dense de "deli kanlı"

bot kullanımı tecrübe ister. ufak bir yanlış hata kaldırmaz. kendisi yüzme bilse bile biz yok iken bi akranı ile binse sıkıntı, balık yakalandığı zamanki heyecanla botta denğesiz bir hareket botu devirir... deneyimli kullanıcıların yanında biraz pişmesi gerek ki herhan gi bir durum da ne yapılacağı hususunda bilgisi olsun...

rastgelsin...

BAŞARAN

Aktif Üye
Tatlı suyun kaldırma kuvveti, deniz suyuna göre daha azdır.
Çok iyi yüzme bilen yetişkinler bile bazen üzücü haberlere konu olabiliyor.
Kiminle, hangi yaşta ve kaç kişi olursa olsun can yeleği takmayı ve taktırmayı ihmal etmeyiniz.

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Az önce bottan indim. Uzun süredir fiber tekne kullandım. Hala her çıkışımda bende tedirginim ve çok iyi yüzme bilmeme rağmen 1 kere boğulma tehlikesi geçirdim.Parantez acıyorum tatlı suda boğuldum. Lütfen kesinlikle vicdan yapıp canım oğlum aslan oğlum en iyisine layık diyip sonradan keşke demeyiniz. Sevgiler.

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bence güvenlik önlemlerini öğrenmesini sağlayıp sizde onunla birlikte can yeleği ile çıkın ne o kırılsın ne siz üzülün kaliteli can yelekleri kullanarak bu işe bir çözüm bulanabilir .

Hoper

Aktif Üye
Adı
Umut Şensever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba,

Güvenlik önlemlerini almadan hiç bir şey yapmasına izin vermeyin mümkünse. Bugün belki üzülebilir, ama yarın başına bir kaza gelip tüm sevdiklerinin üzülmesinden iyidir. Can yeleği çözümdür...

Ancak konuda bir başka arkadaşımız değinmiş; tatlı su deniz suyuna benzemez, kaldırma kuvveti düşüktür.

Turna-man

Yeni Üye
Adı
İbrahim Akkoyun
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkürler arkadaşlar...