Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

lutfen yardim

hsyn5353

Yeni Üye
Adı
huseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Eywallah raw 2 40 alicam yarin cok kafam karismisti biri penn beattle dio kimi daiwa kimi okuma hepside birbirini kotuluyo kararsiz kalmistim fazla kurcalamaya gerek yok bu giidisle hic bisey alinmaz raw2 40 aliyorum :)

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma raw II 40 kullanıyorum bu hafta sonu 3.6 kg babayiğit bir çatal kuyruk aldım :) biraz mücadele ettik ama makine benim gönlümü tekrar fethetti :) Ama penn spinfisher kullanan çok arkadaşım var memnun olmayan duymadım penn düşünürsen eğer. tek dezavantajı ağır kaçıyor biraz.

hsyn5353

Yeni Üye
Adı
huseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sen olsan tekrar almayi dusunsen raw mi alirsin pen mi :)

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sen olsan tekrar almayi dusunsen raw mi alirsin pen mi :)
Kardeşim ben raw dan çok memnunum aklımda trio vardı sağolsun @coner bey bana raw II 40'ı şiddetle tavsiye etti bütçemi arttırdım şansımada kampanya vardı raw aldım iyikide almışım :)

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eywallah raw 2 40 alicam yarin cok kafam karismisti biri penn beattle dio kimi daiwa kimi okuma hepside birbirini kotuluyo kararsiz kalmistim fazla kurcalamaya gerek yok bu giidisle hic bisey alinmaz raw2 40 aliyorum :)
Kimsenin makineleri kötülediği yok.Sen başkalrından duyduğunu yazmışsın bence.İmkanın olsada dediğin makineleri deneyip alabilsen.Her ürünün alıcısı vardır..Sen spin miyoksa surf mu yapacağını konunun başında belirtmemişsin.Belirtse idin ona göre tavsiyeler gelirdi.Unutmahangi makineyi alacaksan ilk önce hafifliğine bak.Şİmdi avdan döndüm 190 gr kamış ve 240 gr lık makine beni yordu.Belkide hedef balığım levreği yakalayamadığım için yoruldum.Benim makinem 2500 lik kafa 7 kgçekeri var.Spinde ömrün boyunca kaç kez7kg ve üstübalık yakalayabilirsin ?Ben 13 yıldır yakalayamadım.Bütün bu yazılanlar at-çek (spin) içinyazılmıştır.Spinde her zaman hafif ve güçlü makine.Şansın açık olsun rastgele.

Kaankaya

Üye
Adı
kaan kaya
Kan Grubu
AB Rh Negatif
penn conflict gerçek alman tankı :)

hsyn5353

Yeni Üye
Adı
huseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla ben yeni basliyoeum yanlis bi telafuzum olduysa affola ben hic birsey bilmedigimden dolayi soruyorum sizlerinde yardimiyla alabilcegim butcenin en iyisi olsun istiyorum kotuleme isinide bu forumdan demedim baska forumlarda atip tutuyorlar die cok kafam karismisti osin gercegi

hsyn5353

Yeni Üye
Adı
huseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Peki raw 2 40 a bide kamis onerirmisiniz rica etsem yarin sabahdan almaya gidicemde