Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

lutfen yardim

hsyn5353

Yeni Üye
Adı
huseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

aliozturk

Aktif Üye
Adı
ALi ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeş bu yazdıklarının üçüde farklı av tarzlarına hitap ediyor ama yazdıklarından bogaz için en iyisi exage serisi arkadaşarın dediği gibi ama 55 serisi alki boğazda kullanabilesin çünkü boğazda biraz buyuk kafa makina olması lazım dersenki spinde atacağım ozaman işin zor ikisinden birinde karar kılacaksın rav2 40 boğazda ufak kalır tahminimce yinede sen bilirsin ne şekilde kullanacağını tam olarak yazman lazaım.

düşüncen spinse okumada olur shimanoda
shimano exage 3000 veya 4000 ben kulllandım ama spinde

Bu konuyu oku
Balık Avcılığıylayeni yeni ilgilenmeye başlayan arkadaşlara öneri.. - BalıkSevdam

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
eşref abi penn ile alakalı ne sorun varsa istoçdaki kısık balıkcılıga başvuruyon..hallediyorlar

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Eywallah raw 2 40 alicam yarin cok kafam karismisti biri penn beattle dio kimi daiwa kimi okuma hepside birbirini kotuluyo kararsiz kalmistim fazla kurcalamaya gerek yok bu giidisle hic bisey alinmaz raw2 40 aliyorum :)
Arkadaşım hem spin hemde surf disiplininde kullanacağın bir makina maalesef yok.
İki tekniğide uygulayacaksa 2 kamış,2 makina alacaksın.
Ben okuma raw 2--40 makinayı spin için önermiştim.
İstanbul boğazında çalışacak marka makinalar bir elin parmakları kadardır.