Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Major craft solpara sps-862l 259 - 7-23gr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyük keyif alarak kullandığım kamışımı ekstra bütçe oluştumak amacıyla satıyorum. Major Craft Solpara SPS-862L 259 cm boyundadır ve 7-23 atarlıdır. Kamışta gözle görülür çizik dahi yoktur, tertemiz sıfır ayarında bir kamıştır. Fuji kılavuz halkalara sahiptir. Katlanabilir iğne sabitleyici bulunmaktadır. Hiç bir sorunu sıkıntısı yoktur. Hafif ve orta ağırlıklarla spin yapacaklar kaçırmasın derim. Özellikle hafif sahteleri attığı mesafe ve verdiği aksiyon çok iyidir. 5-10 gram jiglerle de çalıştım, aksiyonu ve atarı beklentilerinizin üstünde olacağına eminim.

Kamışı İstanbul içi merkezi noktalarda elden teslim edebilirim.(Eminönü-Karaköy-Üsküdar-Kadıköy-Fatih-Balat vs. çevresi)

Kargo alıcıya aittir.

Kamış için istediğim fiyat 225₺ dir. Fotoğraflarından da anlaşılacağı gibi tertemiz bir kamıştır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamış üzerinde bir kaç tane lüfer pulu unutmuş olabilirim affola :)

Kamışı alana yanında Oskar Navajo 129mm 16.8g sahte balık ve Oskar Starmax 18 gram kaşığı hediye edeceğim. Üzerindeki iğneleri sıfır VMC kırmızı iğnelerle değiştirdim. Her iki sahteyle de güzel avlar yaptım.

Kefalos

Yeni Üye
Çok güzel bir kamış, uzun zamandır almak istediğim bir kamıştı,japon malı,fuji halkalar..... Dün 10-30 atarlısını aldım... Fiyatıda sıcak, alacak olana şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel bir kamış, uzun zamandır almak istediğim bir kamıştı,japon malı,fuji halkalar..... Dün 10-30 atarlısını aldım... Fiyatıda sıcak, alacak olana şimdiden hayırlı olsun.
Ben de çok keyif alarak kullandım kamışı abi. Aksiyonu, kalitesi kendini belli ediyor ele alındığında. İşlerin ve okulumun yoğunluğundan dolayı çok fazla vakit ayıramaz oldum balığa, evde dolapta yatacağına birinin işini görsün.

Bu arada fiyatı 225 lira yaptım.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Piyasadan %35 daha ucuza

Güzel fiyat, :harika:
Alt değil,
Orta seviyede , Hatta üst seviyeyi aratmayacak özelliklerde

Alan satan hayrını görsün

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de çok keyif alarak kullandım kamışı abi. Aksiyonu, kalitesi kendini belli ediyor ele alındığında. İşlerin ve okulumun yoğunluğundan dolayı çok fazla vakit ayıramaz oldum balığa, evde dolapta yatacağına birinin işini görsün.

Bu arada fiyatı 225 lira yaptım.
bu kamışı nasıl bir makina ile kombin edebilirim? siz hangi makina ile kullandınız?

simiot

Aktif Üye
Adı
Serkan
2500 ya da 3000 lik bir spin makinesi ile gayet uyumlu olacaktır:harika:

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
bu kamışı nasıl bir makina ile kombin edebilirim? siz hangi makina ile kullandınız?
Satılık - Daiwa legalis 2500 ha makine ( yeni hediye eklendi )

Yavuz bey
Bilginiz olması amacıyla bütçenizi daha önce yazdığınızda yola çıkıp örnek olarak yukarıdaki makine gibi iki kafalı bir ürün alırsanız, ki yedek kafasında ince ( LRF için uygun olur ) ana kafada da spin için ipli bir makine alabilirsiniz.

Haaa benim tercihim değişik makineler deneyerek en sonunda Shimano Stradic cı+ 3000 hg oldu. Onunda yedek kafasını aldım 0,08 ip , ana kafada 0,14 ip 190 gr ağırlık ile hem spin de hem lrf de rahatlıkla kullanıyorum.
Çoğu lrf makine bile bu ağırlığa inmiyor ;)

bilgi amaçlıdır
Umarım gönlünüzce kafanıza yatan bir şekilde set yaparsınız.

Rastgele

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
çok teşekkürler erkan bey ilginize sağolun, ras gele.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Shimano Sedona C2000FI, Shimano Sedona C3000S, Okuma Ceymar 25, İnspira 40 ile kullandım. Sedona 2000FI hariç diğerleriyle müthiş uyumluydu. Ama Daiwa'nın 2000'lik makineleriyle de kullanılabileceğini düşünüyorum, kafa çapı oldukça büyük Daiwa'da. Ama en ideali 25-40'lık hafif bir makine uyumlu olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...