Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makina dişli ve rulman bakımı

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Shimano exage 4000 fd için piyasadan ucuz gres bulabilirsiniz.
Okuma Ceymar cy 55-40-25-10 serisi içinse cengiz balıkçılık her türlü parça değişimi ve bakımı ücretsiz
yapmaktadır.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
Kullandığınız makinayı paylaşırsanız daha faydalı olur.
Şimdi shimano üst düzey makinaya şanzıman yağı olmaz.
abim amma yaptın hee :D :D :D yavaşda stella saltigaya veya üst sekment bir makinaya vericem onca para sonra şanzıma yagını kullanıcam.. bu bahsettigim normal kullanım veya orta halli makina için dedim zati.. kalkıpda biri dese bana abi benim stellaya veya saltigaya yahut twinpowere hangi yagı kullanım derse orjinal marka yaganı kullan derim..
lakin benim okumaya kullanıyom kaymak gibim.. gress flen tırtladı acıkcası :D :D

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
abim amma yaptın hee :D :D :D yavaşda stella saltigaya veya üst sekment bir makinaya vericem onca para sonra şanzıma yagını kullanıcam.. bu bahsettigim normal kullanım veya orta halli makina için dedim zati.. kalkıpda biri dese bana abi benim stellaya veya saltigaya yahut twinpowere hangi yagı kullanım derse orjinal marka yaganı kullan derim..
lakin benim okumaya kullanıyom kaymak gibim.. gress flen tırtladı acıkcası :D :D
Biliyorum yavuz bende pahalı yağları alt segment makinalarda kullanmıyorum.
yoksa piyasada her türlü yağ var kalite olarak.

B

BS Okuru

Misafir
Biliyorum yavuz bende pahalı yağları alt segment makinalarda kullanmıyorum.
yoksa piyasada her türlü yağ var kalite olarak.
Abi forumdan emre arkadasimiz bu greşlerin satışını yapıyor yağlar.hakkinda pek bilgi sahibi değilim kendisi bu konuda gerekli açıklamayı yapar.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EMREFB1977

Üye
Doğrudur vuralcığım teşekkür ederim...star 700 mersedes amg ve fiat yağlayıcı ürünlerini üreten petronas firmasına ait yurtdışından ithal oldukça kaliteli bir ürün ve gramajına göre uygunda bir fiyatı var gerekli tüm onaylara sahip yüksek ısı gören yerlerde dahil tüm rulman ve dişlilerde kullanabileceğiniz su itici özelliğe sahip tüp gresimizi üsküdar cengiz balıkçılıktan tedarik edebilir ve güvenle kullanabilirsiniz..saygılar sunarım...