beyserdarbey
Üye
- Adı
- Serdar
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba,
Tam 4 gündür internette girmediğim site kalmadı. Sonunda meramımı buraya yazmaya karar verdim. İstediğim, kıyıdan (Üsküdar, tarabya, boğaz vb) at-çek yapmak. Sarıkanat, Çinekop, Lüfer vb. Sorun şu ki sadece sağ kolumu kullanabiliyorum.
Kendimce araştırmalar yaptım ve pilli, kendi saran bir makine buldum ve aldım. (sağdan sarmalı)
makinanın özellikleri:
5+2 yani 7 rulmanlı
60'lık makine
Devir sayısı 4.7
0,30/360 sarabiliyor.
Aradığım kamış:
1- İstediğim kamışın sapı uzun olmalı ki sağ koltukaltımda tutabileyim.
2- Sağ dirseğim ile makara arası 30cm.(en az) olmalı ki aynı kolum ile sarabileyim.
3- Oldukça hafif olmalı ki defalarca at-çek yapabileyim.
4- 3 ya da 3.30m olmalı ki tek elle yüklendiğimde uzak atabileyim.
5- 20-30-40-50-60 gr atarı olmalı (jig kullanacağım)
6- Kapalı boyu en fazla 80cm olmalı ki bagajımda her yere götürebileyim.
7- Son olarak da yukarıda özelliklerini yazdığım makinaya uyumlu olmalı ki randıman alabileyim.
NOT: Hatta bedene giyilen silah kılıflarından da alacağım; ama silah yerine kamışın dibini oturtmayı düşünüyorum atıştan sonra. Mücadele kemerlerini de araştırdım. kamışı içine sokabileceğim kadar derin çukurları olmuyormuş.
Misina olarak: Berkley whiplash green 0.18mm kullanacağım.
Benim bu sorunuma zaman ayırırsanız çok mutlu olurum.
Saygılarımla,
Tam 4 gündür internette girmediğim site kalmadı. Sonunda meramımı buraya yazmaya karar verdim. İstediğim, kıyıdan (Üsküdar, tarabya, boğaz vb) at-çek yapmak. Sarıkanat, Çinekop, Lüfer vb. Sorun şu ki sadece sağ kolumu kullanabiliyorum.
Kendimce araştırmalar yaptım ve pilli, kendi saran bir makine buldum ve aldım. (sağdan sarmalı)
makinanın özellikleri:
5+2 yani 7 rulmanlı
60'lık makine
Devir sayısı 4.7
0,30/360 sarabiliyor.
Aradığım kamış:
1- İstediğim kamışın sapı uzun olmalı ki sağ koltukaltımda tutabileyim.
2- Sağ dirseğim ile makara arası 30cm.(en az) olmalı ki aynı kolum ile sarabileyim.
3- Oldukça hafif olmalı ki defalarca at-çek yapabileyim.
4- 3 ya da 3.30m olmalı ki tek elle yüklendiğimde uzak atabileyim.
5- 20-30-40-50-60 gr atarı olmalı (jig kullanacağım)
6- Kapalı boyu en fazla 80cm olmalı ki bagajımda her yere götürebileyim.
7- Son olarak da yukarıda özelliklerini yazdığım makinaya uyumlu olmalı ki randıman alabileyim.
NOT: Hatta bedene giyilen silah kılıflarından da alacağım; ama silah yerine kamışın dibini oturtmayı düşünüyorum atıştan sonra. Mücadele kemerlerini de araştırdım. kamışı içine sokabileceğim kadar derin çukurları olmuyormuş.
Misina olarak: Berkley whiplash green 0.18mm kullanacağım.
Benim bu sorunuma zaman ayırırsanız çok mutlu olurum.
Saygılarımla,
Son düzenleme: