Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makine misinayi kusuyor cildiricam

Nut

Aktif Üye
Adı
Göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
40lik misina kalin.. Bazı misinalar sert, makineye sarmaya gelmiyor.. 20lik ip misina isinizi gorur.. Kusma da yapmaz..

Emriko

Üye
Misina 0.35 likmis yanlış hatirliyomusum. Ama arkadaşta da 0.35 sarılı hiç kusmuyor

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Oda kalite farkıdır 0.35 de cok istavrit palamut icin

Nut

Aktif Üye
Adı
Göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bazi misinalar sert takim yapmak icin uygun sadece.. Misina kalitesi ile alakali.. Orguye gec ugrasma..

Emriko

Üye
Sanırım makineye şu misinayi sardı diye hatırlıyorum

2016-09-09 22.22.29.jpg

Nut

Aktif Üye
Adı
Göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Emriko

Üye
Hocam 120 m. misina biraz az değil mi 55 kafa makine için. Birde bu misina çok ince değilmi. Ayrica misinayi kullanan bursürü kişi var kimseninki kusmazken benimki niye kusuyor anlamadim

SEMSS

Aktif Üye
Adı
Bülent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selamlar herkese hayrlı akşamlar
benim gerek yorumlarından gerekse resimden gördüğüm kadarı ile iki ihtimal var birincisi misinanın kalitesi ikincisi misinanın henüz tam olarak makinaya oturmamış olması ki buda pul sorunu veya misina kalınlık ile alakalı olabilir.
Avlanacağınız yer istanbul boğazı ise misina olarak makinaya trabucco softline 0,25 misina shockleader olarakta 0,35 misina kafi gelecektir.ilk aşamada size ip misina teklifinde bulunmam zira takımların birbirine takılması dolanması gibi olaylar veya tekneye takılma gibi sorunlar nedeni ile ip misina masraflı olacaktır.Gereken tecrübe edinildikten sonra ip misinaya ilerleyen zaman zarfında geçebilirsiniz.
Avlanacağınız yer anadolu yakası yada avrupa yakası boğaz harici kıyı şeridi ise belirttiğiniz hedef balıklar için makineye yine aynı kalınlık misina kafi gelecektir.
Boğaz için shockleader önerisi kullanılacak ağır kurşundan ötürüdür.boğaz harici kıyı şeritlerinde max 75 - 100 gr kurşun kıyıdan kafi geleceği için aşırı abanılmayacak ise 0,25 misina shock olmadan direk atılabilir.
inşallah kısa sürede sorununuzu çözüme kavuşturursunuz
saygılarımla

B

BS Okuru

Misafir
sana port fish karbon kaplama misina önereyim 0.28 kalınlıkta olsun, 300m turuncu pakette, bir çok balıkçıda bulunur, fiyat performans olarak son derece iyi bir ürün, 2 yıl önce 30 liraya almıştım.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mercan misinalar genelde çöp çıkıyor sert ve gam yapıyor 2 kere taktım küfürle çıkardım..Artık satıcılar uzun süre satamıyor misinamı eskiyor ki belli bir son kullanma tarihleri varmı bilmiyorum ama belirli markalardan şaşmamak iyidir.