Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makine misinayi kusuyor cildiricam

Koza

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sizin derdiniz öylede misina böylede misina. Fazla sarılmış belliki azaltsanızda misina alışana kadar yinede üzecektir sizi. Belliki ser ve kalitesiz bir mal ve sizin avınıza göre gerepinden fazla kalın.

Tecrübeli arkadaşlar bir çok misina önermişler. Kulak verin bence.

Boğazdan sarıkanatı yora yora getirecek haliniz olmadığına göre
Makina isterse 5000 liralık olsun , kamış isterse 3000 liralık , misinan ne kadar iyiyse takımında o kadar iyidir.

Nut

Aktif Üye
Adı
Göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Surf yapacaksan makinin altı 0.40mm misina sar 100 m sar üstüne 0.12 ideal ama yenilsen 14 de olur 200 m sar vede şok olarak 10m 0.23 mm şok yap zamma gibi olur bu dediklerim ip misina bilgin olsun

Emriko

Üye
Surf yapacaksan makinin altı 0.40mm misina sar 100 m sar üstüne 0.12 ideal ama yenilsen 14 de olur 200 m sar vede şok olarak 10m 0.23 mm şok yap zamma gibi olur bu dediklerim ip misina bilgin olsun
Hocam valla balık avı konusunda yeni olduğum için bu dediklerinden pek bişey anlamadım bunlar nasıl yapılır biraz açıklamalı anlatırsan belki yapabilirim

KARAHANLI07

Aktif Üye
Adı
Metin Özgür Doğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sert misina.. zamanla alışır. Markası nedir acaba?

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fiyat performans olarak okuma misinaları kullanıyordum geçende yine yedek takıma seabass 0.28 takmaya gitti babam cengizdeki çocuk powerline extreme takalım çok daha iyi dedi.Eyw dedik ama göreceğiz ilk izlenim seabassa göre çok sert misina ( spin için alıyorum ) sonuçta kendi ithalatçısı daha iyi dediyse vardır bir bildiği.

sessizdenizci

Daimi Üye
Fiyat performans olarak okuma misinaları kullanıyordum geçende yine yedek takıma seabass 0.28 takmaya gitti babam cengizdeki çocuk powerline extreme takalım çok daha iyi dedi.Eyw dedik ama göreceğiz ilk izlenim seabassa göre çok sert misina ( spin için alıyorum ) sonuçta kendi ithalatçısı daha iyi dediyse vardır bir bildiği.
Powerline extreme daha sağlam ama sert gibi, bu misinanın 0.35 liğini şok ta kullanıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk