Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

makine seçimi

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Shimano socorro 8000 sw 4.9:1 devir 4+1 BB 640 gr ağırlık 94 cm sarım
Shimano Spheros sw a 6000 PG 4.6:1 devir 4+1 BB 450 gr agırlık 83 cm sarım

Merhaba arkadaşlar bu yazdıgım makinalar boğaz kurşun arkası vs için fiyat/performans ve rahat sarım dolayısıyla rahat av için değerlendirildiğinde hangisi daha uygundur

Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Ben şahsen Shimano Spheros sw a 6000 tercih ederdim. Boğazda kurşun arkası avcılıkta en önemli olan unsur elindeki takımın hafifliğidir. Çünkü saatlerce av yapıyoruz. Atılan kurşun en az 180-225 gr arası olduğundan kullanılan ekipman ne kadar hafif olursa av performansı o derece korunmuş olur. Sarım uzunluğu olarak aralarında abartı fark yok. Hızlı sarım yaparak diğer makinelerin sarımına ulaşabilirsin. Bu makinelere esasında Yuki saiko kamış çok iyi gidiyo. Hem çok hafif hem de atış erimi muazzam oluyo.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Ben şahsen Shimano Spheros sw a 6000 tercih ederdim. Boğazda kurşun arkası avcılıkta en önemli olan unsur elindeki takımın hafifliğidir. Çünkü saatlerce av yapıyoruz. Atılan kurşun en az 180-225 gr arası olduğundan kullanılan ekipman ne kadar hafif olursa av performansı o derece korunmuş olur. Sarım uzunluğu olarak aralarında abartı fark yok. Hızlı sarım yaparak diğer makinelerin sarımına ulaşabilirsin. Bu makinelere esasında Yuki saiko kamış çok iyi gidiyo. Hem çok hafif hem de atış erimi muazzam oluyo.
Tesekkurler spheros daha iyi makine tabiki
Cok fark yaratirmi socorro ile asil soru bu aslinda fiyata gore ve agirliga gore ,bide 6000 lik yeterli olurmu gibi sorularim var

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Tesekkurler spheros daha iyi makine tabiki
Cok fark yaratirmi socorro ile asil soru bu aslinda fiyata gore ve agirliga gore ,bide 6000 lik yeterli olurmu gibi sorularim var
Bence yeterli olur. Kamış kaliteliyse yardırdığında taş çatlasın 150-170mt arası atılabiliyo zaten.