Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makine sonunda cırrr etti...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Demek ki acile MaxRap lenmem lazım ki arada fark var mı bakayım.
Bende halihazırda 3-4 çeşit daiwa var. Avlağım çok verimli değil, verimli olduğu zamanlarda da ben orada değilim.
Kötü bir denklem daha.. :D
Hmmm hmmm ben çözemedim :D

MaxRap,iki senedir kullandığım başarılı kandırıcılardan.
Sinaritte çok iyi.
Levrekte de oldukça iyi.
Ama Daiwaları da hemen çöpe atmayın.
Başarısını nazarımda defalarca kanıtlamış bir kandırıcıdır.
Elbette atmamak lazımda şimdi bu levo abileri genelde sığlık alanlarda yakılıyoruz ve takılıp gittiğinde bayağı bir üzücü oluyor. Bide öyle bir şey var tabii.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Sezon açılışı hayırlı olsun genç ;). Devamı büyük hızla gelecektir inşallah. Bu sezon senden 7-8 kiloluk balıklar bekliyorum. Bunlar da afiyet bal şeker çerez olsun.

Meksrep meksrep diye diye fiyatlarını yükselttireceksiniz sonunda :). Hadi onu da geçtim raflarda aradığım model kalmıyor üzülüyorum :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Tebrik ederim ve afiyet olsun , anneye mahcup olmamışsın :)
Benimde çok sevdiğim sahtelerden biri maxrap ama benim favorim FS.
Leader olayını bende hiç ama hiç sevmem ama en son Saroz da 3 tane balık takip edip geri dönünce düşünmeye başladım acaba kullansam mı diye :)
Gerçi sabahın 8 i ve su çok berraktı , çare yok gündüz kullanmak için yedek kafa satın alıp ip sarıp leader takacağım...
Evet fs de başka bir avcı sahte gerçekten. Abi saldırmamalarının nedeni yemlenme ihtiyacı duymamaları olabilir pek takılma örgünün görünürlüğüne. Ama ufak bir tavsiye avlarını gece yap.

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Evet fs de başka bir avcı sahte gerçekten. Abi saldırmamalarının nedeni yemlenme ihtiyacı duymamaları olabilir pek takılma örgünün görünürlüğüne. Ama ufak bir tavsiye avlarını gece yap.
Genelde şafaktan birkaç saat önce ava başlarım. O gün geç kaldım maalesef kayalıklara indiğimde saat 7:45 civarıydı pugachev's i fırlattım ve ilk atışta takip... biraz gaz verdim ama kıyıya 7-8 metre kala geri döndü. 5 dak. sonra bir takip daha , bu sefer yavaş ama sert aksiyonlar ama geri döndü. Popkey i taktım 3 dak. geçmedi bir daha takip oldu ama yine yemedi.
Sonra tası tarağı toplayıp döndüm :)
Leader a hiçbir zaman inanmadım ama en çokda güvenmedim. Sonuçta dayanıklı birşey değil ve atışta düğüm azda olsa sorun yaratıyor.
Böyle geç kalırsa leader deneyeceğim ama geç kalmazsam hayatta kullanmam :)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Genelde şafaktan birkaç saat önce ava başlarım. O gün geç kaldım maalesef kayalıklara indiğimde saat 7:45 civarıydı pugachev's i fırlattım ve ilk atışta takip... biraz gaz verdim ama kıyıya 7-8 metre kala geri döndü. 5 dak. sonra bir takip daha , bu sefer yavaş ama sert aksiyonlar ama geri döndü. Popkey i taktım 3 dak. geçmedi bir daha takip oldu ama yine yemedi.
Sonra tası tarağı toplayıp döndüm :)
Leader a hiçbir zaman inanmadım ama en çokda güvenmedim. Sonuçta dayanıklı birşey değil ve atışta düğüm azda olsa sorun yaratıyor.
Böyle geç kalırsa leader deneyeceğim ama geç kalmazsam hayatta kullanmam :)
Yapacak bir şey yokta, zaten su üstü sahteler de leader kullanılmasına hiç mi hiç gerek yok. Siz bilirsiniz tabii belki de benim yanlışım var ama ben leader olayına iyicene inancımı yitirdim.

Glenium34

Aktif Üye
Adı
Yasin Kutlucan
Maşallah güzel balıklar hep yorumlarını dinlerken bugün sana yorum yapmak nasip oldu.Avların herzaman neşeli ve bereketli olsun.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Maşallah güzel balıklar hep yorumlarını dinlerken bugün sana yorum yapmak nasip oldu.Avların herzaman neşeli ve bereketli olsun.
Biraz zaman meselesi bu balıklar her zaman yapsa keşke ama işte zamanı var.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.