Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maks. 250 TL. bütçe ile kamış + makine tavsiyesi

Emriko

Üye
Arkadaşlar selam sizden kamis ve makine konusunda tavsiye bekliyorum. Öncelikle kıstasları belirteyim
- Boğazda akıntılı suda kullanilacak.
- Uzak atış yapmam gerektiği için 200 250 gr. kurşun atari olmalı
- Boğazda kullanılacak ve avlanacak balıklar istavrit sardalya hamsi cinekop ve palamut
- Günde maks. 2-3 saat balık avlarim çok uzun saatler balık avlamayacam
- Bütçe maks. 250 TL. çok profosyonel birşey aramıyorum ama kaliteli ve isimi gorur birsey olsun istiyorum ustatlardan tavsiye bekliyorum bana bu bütçe için en iyi kombinasyonu söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Isterseniz ceymar 55 makine ve 3.90 100-250 atar kamis var elimde lrf ye gectigim icin satiyorum az kullanilmis sorunsuz urunlerdir. Fiyati 220 tl dir. Takasta ceymar 55 i ceymar 25 ile kamisi da kirmizi 10 - 15 cm lik gulp kokulu kurtlar ile takas edebilirim kamis 3 paket kurt olarak verebilirim :)

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
bu kamışlar ile güvenerek 200 ü bırak 170 bile atamasıın
atsanda verim alamassın abi

Emriko

Üye
bu kamışlar ile güvenerek 200 ü bırak 170 bile atamasıın
atsanda verim alamassın abi
Aslında burda şöyle bi soru geliyo aklıma bogazda istavrit cinekop vs avlamak için 200 luk kurşun kullanmaya gerek olacak mı onuda bilemiyorum. Arkadaşım var mesela ben hayatımda 150 den fazla atmadım diyor ama her sene istavrit cinekop vs dolduruyor kovalarım. Acaba diyorum 200 atacakmiyim hiç onu da bilemiyorum işin acemiyim olduğum için :)

Emriko

Üye
Peki makineler için ne diyosun kardeşim bu arada iş yaparlar mı sence

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
250 lira düşük bir bütçe gibi biraz artırılırsa okuma salina 3 parca kamıs ve okuma avenger 65 makina olabilir

Emriko

Üye
Yok hocam 250 TL. yi 1 tl bile geçmeyi düşünmüyorum :) Millet dandirik dandirik takımlarla cikiyo boğaza o yüzden 250 bence gayet yeterli sonuçta kilo kilo balık avlamicaz avlayacagim balık en fazla cinekop çok büyük balıklar peşinde değilim. O yüzden 250 ye gayet iyi takımlar çıkar bence herkes takmış bi salına salına başka bi kamis yokmuş dünyadaki tek kamis oymuş gibi :) Sözüm sana diil yanlış anlama ama bi sabit fikirlilik var bu konuda sanki dünyada bi salina varmış gibi bi izlenim oldu yani o kadar da diil. :)

Neyse maks 250 bütçe ile tavsiyeleri beklemeye devam ediyorum. Ustatlar lütfen konuya bi el atin 2 3 güne kadar alıcam ama hata yapmak istemiyorum