B
BS Okuru
Misafir
Çok güzel Ürünler Eşref Güle Güle Kullan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sağol kardeşimÇok güzel Ürünler Eşref Güle Güle Kullan
Sağol kardeşimhayırlı olsun iyi günlerde kullanın. çok güzeller.
Güle güle kullanın da bir şey soracaktım bull's dan dahamı iyiymiş bu makina....Sağol kardeşim makineyi denedım süper geldi bullstan sonra
Mutlaka tavsiye ederımGüle güle kullanın da bir şey soracaktım bull's dan dahamı iyiymiş bu makina....
Şu kadarını söyleyebilirim ki bu makina Shimano da süper Aero kisu mg ile eş değer, ama bence uzak atış erimi ve misina salınım direnci olarak kesinlikle daiwa bir tık öndeGüle güle kullanın da bir şey soracaktım bull's dan dahamı iyiymiş bu makina....
KesinlikleŞu kadarını söyleyebilirim ki bu makina Shimano da süper Aero kisu mg ile eş değer, ama bence uzak atış erimi ve misina salınım direnci olarak kesinlikle daiwa bir tık önde
Eeeeee Eşref şimdi mi söylüyorsun bunu ben bulls' u aldıktan sonra.......Kesinlikle
Eeeee şimdi 1000 TL vermek var Bide 2700 TL arti 200 TL topuz Artı teflun kafada 300 TL yani 3200 TL vermekte varEeeeee Eşref şimdi mi söylüyorsun bunu ben bulls' u aldıktan sonra.......