Mamun üretimi (karada-çiftlik)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce suni bir çiftlikte üretebilir miyiz?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    82
Bayağı bir okumam araştirmam lazım boru kurdunu. Mamuna gore biraz daha basit geliyor bana, daha dayanıklı canlilar. Sonuç itibariyle, deniz suyu ve dibi şartlarını sağladıktan sonra (ki bu birinci püf noktası) birde dişilerrden yumurta ayıklamayı ve larvaları eriskin seviyeye getirmeyi becerirsek olur. Denemek lazım...
Antalya'nın izmirden neyi eksik balık çiftlikleri var amatör balıkçılarıda var sizde antalyada üretseniz uygun fiyata içi dolu çıkan paketler alsak süper olur size dua ederiz vallaha 🙂

Antalya'nın izmirden neyi eksik balık çiftlikleri var amatör balıkçılarıda var sizde antalyada üretseniz uygun fiyata içi dolu çıkan paketler alsak süper olur size dua ederiz vallaha 🙂
A ülkesinin B şehrinde termik santral yanına kurulu bir boru kurdu çiftliğinde santralin patlamasıyla boru kurtları sızan kimyasallarla etkileşime girmiş ve ondan sonra paketler hep dolu çıkmış. başka da duymadım ben ...😀😀😀

Sistemi kapatmaya kıyamadım. Üzerine de çok düşmedim ama çok enteresan bir sekilde populasyon neredeyse iki katına çıktı. Delik sayisı bundan 1 ay önceki sayınin iki katina cıktı. Demekki sistem düzgün çalışıyor. Elemanların yasam sartlarına uygun ki zaten test edip onaylamıştık malumunuz. Her yer yuva olmus ve sayı her geçen gün daha da artıyor...

Back