Mamun üretimi (karada-çiftlik)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce suni bir çiftlikte üretebilir miyiz?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    82
Videodaki isimler İspanya surfcasting milli takımından 🙂 Sandra çok başarılı bir surfcasterdır aynı zamanda doktor kendisi. Türkiyede Avrupadaki gibi bu işi milli takım seviyesine getirmeye çalışsakta bir türlü düzgün yol alamadık 🙂 Sandra surf casting av yarışmasında dünya şampiyonu olmuştu . Birlikte baya bir turnuvada yarıştık bir belgeselde görmek çok hoşuma gitti 🙂 Bu arada videodaki yemleri yetiştiren kişide İspanya takımından arkadaş soru sormak isteyen olursa iletişime geçirebilirim 🙂

Videodaki isimler İspanya surfcasting milli takımından 🙂 Sandra çok başarılı bir surfcasterdır aynı zamanda doktor kendisi. Türkiyede Avrupadaki gibi bu işi milli takım seviyesine getirmeye çalışsakta bir türlü düzgün yol alamadık 🙂 Sandra surf casting av yarışmasında dünya şampiyonu olmuştu . Birlikte baya bir turnuvada yarıştık bir belgeselde görmek çok hoşuma gitti 🙂 Bu arada videodaki yemleri yetiştiren kişide İspanya takımından arkadaş soru sormak isteyen olursa iletişime geçirebilirim 🙂
Merhaba, mesajı daha yeni gördüm kusura bakmayın. Köpükleri ve kurdu görünce bunların çinden gelen kurtlar olduğunu değerlendiriyorum. Ama gerçekten üreticilerse görüşmek isterim.

Boru kurdu çalışmaları ne oldu başlamadımı? Boru kurdunu üretinde antalyada boru kurdu bulalım her zaman 🙂
Boru kurdu çalışmaları ne oldu başlamadımı? Boru kurdunu üretinde antalyada boru kurdu bulalım her zaman 🙂
Inşallah bu yaz onada başlıyorum. Geçen sefer ki sistemin daha büyüğünü kurdum Mamun a yoğunlaştım. Şu anda Edremit teyim.

0,077 metrekarede yani metrekarenin 13'de birinde 150 mamun var. Yüksek yoğunluklu durumu deniyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Tabi nitrat nitrit patlaması oldu. Bakalım.....

Back