Videodaki isimler İspanya surfcasting milli takımından 🙂 Sandra çok başarılı bir surfcasterdır aynı zamanda doktor kendisi. Türkiyede Avrupadaki gibi bu işi milli takım seviyesine getirmeye çalışsakta bir türlü düzgün yol alamadık 🙂 Sandra surf casting av yarışmasında dünya şampiyonu olmuştu . Birlikte baya bir turnuvada yarıştık bir belgeselde görmek çok hoşuma gitti 🙂 Bu arada videodaki yemleri yetiştiren kişide İspanya takımından arkadaş soru sormak isteyen olursa iletişime geçirebilirim 🙂
Merhaba, mesajı daha yeni gördüm kusura bakmayın. Köpükleri ve kurdu görünce bunların çinden gelen kurtlar olduğunu değerlendiriyorum. Ama gerçekten üreticilerse görüşmek isterim.Videodaki isimler İspanya surfcasting milli takımından 🙂 Sandra çok başarılı bir surfcasterdır aynı zamanda doktor kendisi. Türkiyede Avrupadaki gibi bu işi milli takım seviyesine getirmeye çalışsakta bir türlü düzgün yol alamadık 🙂 Sandra surf casting av yarışmasında dünya şampiyonu olmuştu . Birlikte baya bir turnuvada yarıştık bir belgeselde görmek çok hoşuma gitti 🙂 Bu arada videodaki yemleri yetiştiren kişide İspanya takımından arkadaş soru sormak isteyen olursa iletişime geçirebilirim 🙂
Boru kurdu çalışmaları ne oldu başlamadımı? Boru kurdunu üretinde antalyada boru kurdu bulalım her zaman 🙂Hooooop çalismalarim basladi
Boru kurdu çalışmaları ne oldu başlamadımı? Boru kurdunu üretinde antalyada boru kurdu bulalım her zaman 🙂
Inşallah bu yaz onada başlıyorum. Geçen sefer ki sistemin daha büyüğünü kurdum Mamun a yoğunlaştım. Şu anda Edremit teyim.Boru kurdu çalışmaları ne oldu başlamadımı? Boru kurdunu üretinde antalyada boru kurdu bulalım her zaman 🙂