Mamun üretimi (karada-çiftlik)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce suni bir çiftlikte üretebilir miyiz?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    82
Bir sürü şey söylemişim. Bu yüzden kusura bakmayın. Deneylerim devam etmekle birlikte paylaşım yapmıyorum artık. Konudan çok insanlar sıktı. Yoksa bircogunuzun desteği beni çok cesaretlendirdi. Her şey için teşekkürler.

@mys Bak deli kanlı sen maytap gececek başka insan bul kendine benim için konu kapanmışştır
Ha son olarak iyi bak amonyak neye nasıl dönüyor ilk resim senin gibi amatörler için ikinçi resim akademisyenler için
0RmWV9.png

8aDWka.jpg

Buda Bonus OLsun Amonyak Urik Asit Döngüsü
P1P2p9.png
adam bi okusa forumu bastan anlayacak ama maksat tribal enfeksiyon yaratmak. Biktim bu tip heriflerden. Verdiği örnek için bile şirketler artık sarımsak koyuyor. Hepinize saygılar selamlar.

Bende konuyu sessizce izleyenlerdenim, herzaman olumsuz seyler soyleyenler olacaktir, bence cok sallamayin cunku yapici olmak esastir.. videolarinizive paylasimlarinizi heyecanla bekliyorum 🙂

adam bi okusa forumu bastan anlayacak ama maksat tribal enfeksiyon yaratmak. Biktim bu tip heriflerden. Verdiği örnek için bile şirketler artık sarımsak koyuyor. Hepinize saygılar selamlar.
Abi sen hic takma kafana senin yaptığını bu ülkede yapan su ürünleri fakültesi bile yok masa başında konuşmak kolay bende şu ara pek sık giremiyorum foruma ama tebrik ederim başarılarının devamını dilerim

Hocam forumun basında, nitrojen döngüsünden bahsetmişim. Nitrit, nitrat ve amonyak için hydra ve mbrr kullanıyorum demisim. olcumleri göstermişim. Burda birkaç arkadaş hariç değişik tipler sırf tripodial enfeksiyon yaratmak için geziniyor, yazıyor, çiziyor yargılıyor. Yok biotopmuş, yok okumuşmuş. Sıkıldım artık cevap bile vermiyorum. yazmıyorum paylasmiyorumda. Dediğin gibi nasıl olduğunu anlatmışım. Bakteri üremesi ve bunların nitrit ve/veya nitrata beslenmesi demisim. Diğer tarafdan titanyum plakalar ve nitrojenizasyon demisim.
Anlamadım 🙂 anlamami da beklemeyin. 🙂

• Beğen
Tepkiler: mys
formu en basından beri sessiz ve derinden takip ediyorum. yaptığınız iş takdir edilesi cinsten. bence olumsuz yorumları da alın. küsmeyin, hayatta insanlar kötülük yapmak istediklerinde bile bunu avantaja çevirmeyi bilmek lazım. olumlu olumsuz birçok eleştiri sizi daha güçlendirir; yeni ufuklar açar ve daha büyük bir sıçrama yapmanıza yardımcı olur. ben sizi öncelikle tebrik edip bu formun bu konusu sizin. Ev sahipliğinizi devam ettirmenizi rica ediyorum. burda olumsuz eleştiri bir kaç ses ama sizi destekleyen ve her formu açtığında sayfayı ziyaret eden birçok insana da haksızlık bu. sizin gibi savaşçı bir yapıya da bu konuyu burda insanlarla paylaşmayı bırakmak yakışmaz. okuduğum sayfalar boyunca birçok insanın burdaki faydalı yorumu merakı sizi bu seviyeye gelmenizde ufak ta olsa katkıda oldu. hadi beyin fırtınasına devam. okuduğunuz geliştirdğiniz yeni konu ve görüşlerle sayfada sizi bekliyoruz. aktar okuyalım bilgilenelim paylaşalım olumlu olumsuz yorumluyayalım.

Boru kurdu için İzmirde büyük bir tesisin çalışmaları başladı. 4 senenin sonunda üretim koşulları ve yumurta alabilme hususunda başarıya ulaşmışlar. Hedefleri 2018 son çeyrekte satışlara başlamak . Açıkladıkları üretilen kurtların %60'ı balık çiftliklerine %40'ı canlı yem olarak satılacakmış . Büyük bir heyecan ile bekliyoruz . Mamun içinde aynı şekilde bir araştırma ile üretime geçilebilir fakat işin asıl para kaynağı balık çiftliklerine yem olacağından çiftliklerin görüşü alınmalı . Bir diğer olayı söyleyim tüm balık avcılarını ilgilendiren bir durum söz konusu . İzmirde Tarım bakanlığı , kolluk kuvvetleri ve yemcilerin bulunduğu geniş çaplı bir toplantı yapılmış . Boru kurdu , mamun , sülünez için çok ciddi yasaklar geliyor . Denetimlerin sıklaştırılacağı büyük cezaların verileceği söylenmiş . Aralık Haziran arası çıkarılması tamamen yasaklanıp , sezonundada kota getirilmiş . Bu yüzden canlı yem çiftlikleri çok önem kazanacak bu sene ve ilerleyen senelerde.

Back