Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mantarlı Çelik Bedenli Çinekop & Lüfer Takımı Yapımı (Videolu Anlatım)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
En güzeli 2 kat misina..balık kaçacak keyfi olsun :)) eşref abi sen bagladiysan kurtuluşu yok :))
Estafurallah ustamızdan öğrendiklerimiz üzerine üstadların tekniklerini ekleyip kendi kararımızda bir şeyler yapıyoruz.
çelik tel ( 5 çeşit),ip örgü,çelik tel ip kaplama gibi meteryaller kullanırız.
İğne damağının kuvvetl olması lazım.Son 5 yıldır delikli pala kullanıyoruz döğme iğneler vazgeçilmezim.

Son düzenleme:

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
çelik takım iyide hani bizler aştık ya kendimizi balıgın yerine koyarız hep.avcıyken av oluruz .balık oluruz oltanın ucunda .ben olsam karnım aç ortada bir flato istavrit gelin edasıyla salınıyor amanın ne güzel .tam diş geçirecekken ıskaladım çelik teli yokladım .tırstım bu niyet ettiğim balık degilki.dişlerimde acıdı bu balık degilki yahu.öte yandan bir baska av salınıyor suda dipte dur bir ısırık alayım yahu gene ıskaladım ama misinayı kestim yumusaktı .balıgı alamadım ama celik bir teli de dişlemedim tırsmadım. takımı kopardım .ahanda balık hala dipte . takıl kafana göre .olan takım sahibi oltacı abime olsun yani çelik telle yapılan takım yerinde durur ama .sanki çelik ipli takım diyeyim adına .yem suda beton gibi duruyor salınım az .ha cok balık vardır .yataktır .bakmam çeligine .misinasına onuda diyeyim

sessizdenizci

Daimi Üye
Kesmisin diye çelik tel kullanmak evet filetoda aksiyonu bozuyor. İki kat misina ayvallah, çok nadir kesti. İki kat misina yerine tek kat ip misina yapsak nasıl olur ? Deneyen var mı?

Ra1stl1n

Yeni Üye
Adı
Fatih EROL
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Daha bir hayli yol kat etmem lazim gibi :). Tavsiyeleriniz icin tekrar tesekkurler.

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kesmisin diye çelik tel kullanmak evet filetoda aksiyonu bozuyor. İki kat misina ayvallah, çok nadir kesti. İki kat misina yerine tek kat ip misina yapsak nasıl olur ? Deneyen var mı?
Olmaz mi olmaz mi :)) iğneleri bağla beden mantarın içinde kalsın...gerisi ince misina.

Ra1stl1n

Yeni Üye
Adı
Fatih EROL
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
S.a. arkadaslar kancanin halkasini isitarak firdondu takma isini beceremedim. Bir yol gosterirmisiniz ? Denemelerimde kancanin delik kismi kiriliyor. Adim adim tarif ederseniz cok sevinirim. Malesef bu konuda kaynak yada videoya ulasamadim.

Son düzenleme:

özgür41

Aktif Üye
Adı
ÖZGÜR
Teşekkürler ustalardan gayet güzel bilgiler edindik..Bu da benim nacizhane kendi yaptığım takımım..Herkese rast gelsin..Bir şey daha belirtmek isterim ki geçen yıl balığın bol olduğu bir kaç gün de abilerimden bir tanesi araya klips atarak bir oltaya 2 mantarlı takım bağlayıp 2'li hatta bezen 3'lü bile çekmişti..SAYGILAR SEVGİLER...

Ekli dosyalar